Учительський та батьківський колектив Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети категорично проти реорганізації

Поділитися

13 березня 2018 року відбулось І пленарне засідання VIII сесії Тернопільської обласної ради під час якого у порядок денний було внесено питання щодо ТОЕКШМ ім.І.Герети, а точніше, про визнання недійсним рішення постійних комісій з питань культури та освіти Тернопільської обласної ради щодо реорганізації нашої школи.
Але після перерви у роботі сесії це питання невідомо з якої причини було перенесено на наступне пленарне засідання.
28 березня 2018 року відбудеться ІІ пленарне засідання VIII сесії Тернопільської обласної ради, але у порядку денному відсутнє це питання!?
Порушуючи Конституцію, Закон України “Про освіту”, Закон “Про охорону дитинства”, Трудовий кодекс України, Закон “Про місцеве самоврядування”, та всупереч волі батьків та учителів, постійні комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти та культури, прийняли рішення про утворення нового закладу освіти шляхом реорганізації та об’єднання школи мистецтв в Тернополі і Струсівської школи-інтернату!!!
Обласна рада має виконувати волю громади Тернорілля, але натомість…
То ж чию волю чи чиї інтереси насправді виконує злочинна влада, яка всіма силами намагається реорганізувати, об’єднати, знищити школу мистецтв?!
Учительський та батьківський колектив Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети категорично проти реорганізації та об’єднання із Струсівською школою-інтернатом!!!

Ярина Герета

У Чорткові врятували рейсовий автобус “Борщів-Тернопіль”

Українка в Італії шукає книгу про історію УПА італійською мовою