21 квітня відбудеться унікальна подія для школярів Тернополя

Поділитися

У суботу, 21 квітня, за ініціативи студії вивчення англійської мови «LalaEnglish» та за підтримки Управління освіти та міських депутатів Андрія Газилишина та Михайла Ібрагімова відбудеться батл з англійської мови між школами міста.
Студії LalaEnglish прагнуть зростити нове англомовне покоління, де на зміну комплексів та стереотипів приходить вміння реагувати мовою на мову. Ми хочемо навчити дітей легко та швидко оперувати мовою, почувати себе комфортно та цілісно в англомовному середовищі, володіючи навіть невеликою кількістю словникового запасу.
Діти люблять гратися, і наша методика це враховує. Тому ми працюємо, використовуючи нестандартні підходи і форми навчання: ігри, воркшопи, клуби, табори повного дня, баттли.
У квітні бренд відзначив 5 років з дня створення першої студії. Саме на честь цієї дати ми вирішили створити свято для школярів Тернополя. Запрошено половину шкіл міста, зареєструвались команди 9 шкіл, а це 140 учасників! Мета заходу – вселити дітям впевненість в своїх силах, збудити бажання вивчати англійську мову, подарувати масу позитивних емоцій, відчуття драйву та інтелектуального задоволення.
Усі діти отримають подарунки від студії «Lala English» та партнерів заходу: ПАТ «Тера» та Благодійного Фонду «Єднання поколінь».
Баттл відбудеться у актовій залі школи №28, початок об 11 годині.
Запрошуємо усіх бажаючих прийти і підтримати команди!

Директор студії Людмила Казьмірук

Житель Кременечини, щоб доїхати додому, викрав чужий автомобіль

“Добрі мамині казки” Лесі Кічури презентують у Тернополі 23 квітня