Акція протесту щодо забудови парку Національного Відродження триває

Поділитися

Тернополі розпочався Майдан. Справжній. Невеличкий, але з благородною ідеєю – захисту парку Національного Відродження від хамовитих забудовників. Один із активістів – олег Синовець повідомив сьогодні у соцмережі: “…вчора вечором ми не лише не впустили на незаконну забудову парку бетоновоз, але й викликали патрульних, які склали адмінпротокол на водія Камазу, який заїхав під знак 3.21. “В’їзд заборонено”. Охоронна фірма “Максима” застосувала до нас фізичну силу, провокувала активістів на конфлікт, шарпали за руки та одяг, але ми встояли, бо було нас немало. Вчора ніхто травм не отримав.

Після цього вирішили організувати нічне чергування в парку. Я привіз чай та печиво, жінки приносили канапки, шоколадки та цукерки, все як в часи Майдану. Більшість людей були до 00.00 год, а Олег Яцків та Andriy Baula залишилися на нічне чергування

В 07:40 год ранку приїхало два Камази з бетоном, з будівельного майданчику, який знаходиться за 50 м. вибігли охоронці пОхоронної фірми “Максима” і почали силою відтягати та лупцювати наших хлопців

Відразу після конфлікту почали сходитися люди.
ЗАКЛИКАЮ усіх долучатися до акцій із захисту парку, ми просто зобов’язані відстояти парк. СЬОГОДНІ ВЕЧЕРОМ О 19.00 ГОД ВІДБУДЕТЬСЯ АКЦІЯ В ПАРКУ (анонс акції буде в мене на сторінці десь за 20 хв).

Також нагадую за збір коштів на захист парку, дуже потрібно на судову тяганину. Номер рахунку Приватбанку: 5169360001836505 Отримувач: Синовець Олег.

У Молоткові вшанують загиблих

Сьогодні у Тернополі відбудеться велелюдне віче через побиття активістів