Колегія Тернопільської облдержадміністрації: привіт з СРСР

Поділитися


24 квітня відбулося засідання колегії облдержадміністрації. Журналіст “Про все” став свідком цього совкового дійства. Чому? Бо обласне керівництво працює так, як це було у комуністичні часи. У цьому можна переконатися, погортавши в інтернеті радянські кіножурнали. Лише у перші місяці після призначення Степан Барна спромігся використати технології XXI століття – понеділкові наради почав проводити скайпом. Але колегії, наради і всілякі заходи із протирання штанів й далі проводить із масовкою, яка витрачає шалені бюджетні кошти на проїзд, відрядження і т.п.

На початку засідання керівник області представ нові кадри – голову Збаразької райдержадміністрації та керуючого справами облдержадміністрації. Потім Степан Барна розповів про комунізм, який побудував на Тернопільщині разом з Порошенко.

ЗАМІТКА САЙТУ “ПОГЛЯД” за ЛЮТИЙ 2016 року

Першим питанням порядку денного було про стан та перспективи розвитку дорожньої інфраструктури Тернопільської області. Виступав голова федерації тайського боксу Тернопільської області Богдан Юлик. Він також очолює Службу автомобільних доріг і “світиться” у мережі спортивних клубів . Чим більше ремонтів доріг – тим більше клубів. І не тільки…

Після розповідей про шикарні ремонти доріг державного значення, підколки Барною Заставного про програш тендеру з обслуговування доріг, на трибуну вийшов плакатися керівник управління капітального будівництва Кузяк. Він розповів, як будуть ремонтувати дороги кріпакам по селах.

Після “плачу Ярославни” у виконанні Кузяка Барна згадав про грішну землю Тернопільщини і покаявся, що 95% доріг не лише на Тернопільщині, але й Україні у незадовільному стані…

Сьогодні у Тернополі відбудеться велелюдне віче через побиття активістів

Під час акції протесту тернополяни прирівняли міського голову Сергія Надала з Путіним