У Тернополі настав апокаліпсис у культурі

Поділитися

Жодна влада за Незалежної України такого не творила у Тернополі як свої манкурти, переодягнені у вишиванки. Інтернет-газета “Про все” писала неодноразово як депутати і керівництво Тернопільської облради знищує школу мистецтв. Нещодавно ми повідомляли, що під загрозою існування перша музична школа.

Сьогодні депутат міської ради Андрій Шкула оприлюднив у Фейсбуці пост про те, що на території другої музичної школи планують звести багатоповерхівку, а директора школи планують звільнити, оскільки вона впирається такому нахабству керівництва міста: “Нова гаряча точка міста.На території музичної школи, через інвестугоду, планують багатоповерхівку. Батьки учнів та працівники закладу проти. Директор теж не в захваті (його напевне звільнять).
З Назаром Зелінка взяли участь в зборах працівників. Юридично допомогти школі взявся Віталій Сороколіт . Збираєм документи та координуємо дії задля збереження школи та її території”, – повідомляє Андрій Шкула і додає фото.

Складається враження, що Сергій Надал, його бидлувата “Свобода”, прислужники з Радикальної партії Ляшка, “Батьківщини” і “Народного контролю” геть втратили глузд у стінах Тернопільської міської ради. Ми не ідеалізуємо “Самопоміч”, яка в облраді знищує школу мистецтв, але схоже, політики Тернопільщини геть втратили відчуття реальності… А що допомагає прийти до тями знахабнілій бидлоті? Акції протесту? Роздача повітряних кульок з критичними написами? Голодівка протестуючих? Звісно, що ні… Тому, на нашу думку, у файному місті слід очікувати, що ось-ось щось станеться резонансне на всю Україну…  Терпіння тернополян вривається…

P.S. Вчора у першій музичній школі був концерт наймолодших учнів. Педагог-ведуча вечора оголошувала кожного учня, розповідала про досягнення дитини і звідки вона. Так ось, через одного – малеча з багатодітних сімей. Навчаються, відповідно, усі ці дітки безкоштовно. Є навіть дітлашня, в якій семеро братиків і сестричок. Є вихованці-скрипалі, які всі троє грають. У такий складний фінансово час це чи не єдина можливість дітям відвідувати гурток, розвивати свої таланти…

Що ж це коїться тернопільська влада? Невже хоче викинути на вулицю малозабезпечених?

 

Патрульні оштрафували нетверезого дебошира

Реєструєте автомобіль: що необхідно знати?