Два брати зі Зборівського району напилися і …

Поділитися

Два брати зі Зборівського району нестимуть адміністративну відповідальність за протиправні діяння

10 травня близько 20 години до Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Озерна. Він розповів, що його брат намагається покінчити життя самогубством – стрибнути з вікна 4 поверху з півторарічним сином на руках.

На місце події негайно виїхали працівники поліції. Однак ані самогубці, ані малюка вони не виявили. Двері помешкання відкрив добряче випивший родич, який так і не зміг пояснити, де дівся брат з дитиною.

Як згодом з’ясували поліцейські, причиною такого повідомлення став алкоголь. Брати випивали, сперечалися і родич став погрожувати, що скоїть необдумане. Однак чинити такого не став, а забрав сина та повів до матері.

Саме у бабусі малюка цілим та неушкодженим і знайшли правоохоронці. Вони також встановили, що матір хлопчика часто сама йде з дому на розваги, залишає дитину на батька та випивку, родина неблагополучна.

За невиконання батьками обов’язків щодо належного виховання дітей на батьків складено адміністративний протокол. Відповідатиме за неправдивий виклик спеціальних служб і брат, який викликав поліцію. Також горе-родичам доведеться спілкуватися і з працівниками служби у справах дітей.

Про українок та італійок: роздуми заробітчанки

У Тернополі незаконно запрацювала котельня на торфі