Гості з Сумщини накриміналили у Борщові

Поділитися

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Борщіського відділення поліції двом мешканцям Сумської області. Хлопець зі своєю знайомою викрали готівку у одному з торгових центрів міста Борщів.

До правоохоронців місцевої поліції 23 травня за допомогою звернулася продавець торгового відділу. Жінка розповіла, що декілька хвилин тому з-під прилавку у магазині, де працює невідомі викрали її гаманець з усією виручкою – близько трьох тисяч гривень та усі банківські картки.

Поліцейські оперативно виїхали на місце злочину. Камери відеоспостереження допомогли встановити двох підозрюваних у крадіжці. Правоохоронці одразу розпочали їх пошуки. Зловмисників вдалося спіймати вже на виїзді з міста.

Як з’ясувалося, 22-річний юнак та його 20-річна спільниця проживають у місті Путивль на Сумщині. На Борщівщину приїхали погостювати до родини, заодно і покриміналити. У торговому закладі злочинний дует скористався відсутністю продавця в одному з відділів. Перехилившись через стійку, спритний злодій відкрив шухляду та витяг звідти гаманець. Пара непоміченими вибігла з магазину.

З гаманця крадії витягли усі гроші, а його викинули в смітник в громадському туалеті. Саме там його і знайшли поліцейські. Витратити гроші крадії не встигли, правоохоронці вилучили майже всю викрадену готівку. У скоєному підозрювані зізналися. Відпочинок для обох завершився відкриттям кримінального провадження згідно статті 185 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

ОПОРА шукає омбудсменів, які захищатимуть виборчі права громадян

Жителю Підволочищини загрожує до 15 років позбавлення волі за вбивство брата своєї співмешканки