Гучний секс став причиною різанини та бійки у студентському гуртожитку

Поділитися

4 травня близько опівночі, в Дніпрі на вулиці Володимира Моссаковського 13, сталася бійка. Студенти гуртожитку Будівельної академії голосно займалися сексом, що не сподобалося їх сусідові. Про це повідомляє Інформатор

На місце відразу виїхали співробітники патрульної поліції.

Двері патрульним та журналістам відкрив хлопець із закривавленим обличчям. Він сказав, що його звуть Віктор і йому сусід виламав двері в кімнату. За його словами, можливою причиною конфлікту міг стати гучний секс з дівчиною: «Може, ми це робили сильно голосно. Але мені почали виламувати двері і виламали замок. У нас з сусідом виникла бійка ».

Віктор сказав патрульним, що кривдник пішов в інший кінець блоку. Там його і знайшли патрульні.

Другого хлопця звуть Данило, і у нього була своя версія того, що відбувається: «У мене був важкий день. Я довго терпів їх шум і не витримав. Трохи зірвало у мене голову. Але вони кинулися на мене з молотком і ножем. Молотком я отримав удар по ребрах». – каже Данило.

Дівчина Віктора не заперечує, що вийшла з ножем. За її словами, вона це зробила тому, що злякалася. Сам Віктор теж підтвердив те, що вийшов на кривдника з молотком: «А як би ви вчинили, якби вам виламували двері і вибили замок? Я захищав своє житло ».

На місце приїхали бригада швидкої допомоги та слідчо-оперативна група. Лікарі, обстеживши Віктора, сказали, що у нього закрита черепно-мозкова травма, струс і рвана рана верхньої повіки. Його госпіталізували в міську клінічну лікарню № 16. А Данила відвезли в Соборне відділення поліції, повідомляє varta1.com.ua

10 травня у Тернополі виступить гурт «Світозари»

У Тернополі стартують курси снайперів