Неділя на Тернопільщині не минула без ДТП

Поділитися

До лікарні з тілесними ушкодженнями бригада швидкої допомоги доправила жителя Борщівського району, 1984 року народження. Травми чоловік отримав в результаті автопригоди.

6 травня близько 18:15 потерпілий, перебуваючи на місці пасажира на мопеді, не втримався та впав з транспортного засобу. В результаті цього він отримав тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий вивих правого плеча, а також множинні садна та подряпини. Підозрюють лікарі і перелом склепіння черепа.

Його в травматичному шоці першого ступеня госпіталізували в травматологічне відділення.
На Чортківщині під колесами автомобіля опинився пішохід. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Dacia, збив місцеву жительку та втік з місця пригоди.

Оперативники встановили особу втікача. Проте дома його не застали, а в гаражі знаходився транспортний засіб з пошкодженнями, характерними для ДТП.

Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного. Його мобільний телефон не відповідає.

Травмована жінка з вивихом ключиці та множинними забоями руки звернулася до лікарні. Після надання меддопомоги її відпустили.

Ще одне повідомлення про аварію надійшло у неділю близько 23:15 в чергову частину Кременецького відділу поліції.

Водій автомобіля OPEL Kadett не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де врізався в бетонну огорожу трансформаторної підстанції.

В результаті аварії швидка госпіталізувала водія іномарки. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс, множинні різані рани вискової і потиличної ділянки. Потрапила до реанімаційного відділення і пасажир авто. У жінки політравма, тупа травма живота, підозра на перелом кісток тазу, зламаний ніс та інші ушкодження.

По всіх автопригодах триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

На Шумщині матір побила доньку за те, що дівчинка просила її не пити

Цинізм чи …?