Правда, яку мусимо пам’ятати: “победобесие”

Поділитися


Війна, яка тривала 6 років (з 1 вересня 1939 року по 2 вересня 1945 року) і почалася зі спільного нападу Гітлера і Сталіна на Польщу, в якій були змушені взяти участь 61 країна світу і в результаті якої загинуло близько 70 млн людей (причому 47 млн – з радянського союзу, бо сталінські генерали буквально закидали противника “м’ясом”,посилаючи в бій неозброєних і ненавчених людей, за спинами яких стояли енкаведисти з кулеметами).
Війна, яка була виграна виключно надлюдським зусиллям народу (в більшості – українців) і за допомогою союзників, про яких кремль нині навіть згадувати не хоче. Зусиллями мільйонів ветеранів, які вже після війни померли від ран або були загублені в радянських концтаборах…
Пам’ятайте, як все було.
Ті, хто загинув на полях тієї війни, зараз би встали з гробів, якби побачили, як все в “Росії” з їхньою пам’яттю стало…

Сьогодні закінчилася в 1945р. кривава гекатомба України в ХХ столітті!!!
Сьогодні триває кривава війна Росії проти України.
Тому, як Росія НЕ ХОЧЕ погодитися, що існує держава Україна.
( наступне пишу мовою вбивць, щоб їм було зрозумілим діла рук їхніх ).
Теперь-то наконец понятно истинный смысл Второй мировой войны!!!
Это РОССИЯ совместно с фашистской Германией ВОЕВАЛИ против Украины , ПРОТИВ УКРАИНСКОГО ЭТНОСА!!!!
Иначе объяснить ЭТОГО невозможно, тем более, что в Вермахте Гитлера под ружьём было почти ПОЛТОРА миллиона россиян, кроме этого ДЕСЯТЬ полноценных дивизий СС! В 2009 г. в Москве в издательстве ;ЯУЗА-ПРЕСС; вышла книга Жукова и Ковтуна «Русские эсэсовцы в бою»;. Из нее следует, что самым массовым в войсках СС, после немцев, было именно русское представительство. Ни татары, ни скандинавы, ни эстонцы, ни латыши, ни украинцы, ни белорусы тягаться тут с русскими не могут. Авторы московской книги утверждают: «Приблизительное число русских, пошедших на сотрудничество с СС, можно определить в минимум 150 тысяч человек. Одних русских дивизий СС, не считая других подразделений, было 10-ки. Поэтому в сумме будет около 1.500.000 миллиона РАШИСТОВ под ружьем у Гитлера.» — Пора призадуматься – почему?

Roman Mykolayovych

У Тернополі стартують курси снайперів

Як нікчемно ремонтують дорогу у Підволочиську