У зв’язку з ремонтом дороги на проспекті Злуки буде змінено рух тролейбусів

Поділитися

У Тернополі на пр. Злуки триває поточний ремонт асфальтобетонного покриття зі стабілізацією основи методом холодного ресайклінгу. У зв’язку з цим у період з 11 травня ( з 09.30 год) до 13 травня буде частково перекрито рух автотранспорту на ділянці проспекту Злуки, від примикання вул. Спортивної до транспортної розв’язки вулиць Збаразької – Злуки – Текстильної – Промислової.

Зокрема, у цей період будуть внесені зміни на шляху проходження тролейбусних маршрутів, відтак маршрутки курсуватимуть без змін. Проте, при об’їзді зустрічною смугою ділянок пр-т Злуки, де проходитиме ремонт, маршрутками періодично не виконуватимуться зупинки для здійснення посадки/висадки пасажирів.

Зміни тролейбусних маршрутів з 11 до 13 травня будуть такими:

11 травня у ранковий час зміни на шляху проходження тролейбусних маршрутів в напрямку від Центру до Баму зазнають такі маршрути:

№3 буде курсувати вул. Винниченка – АРЗ,
№4 – буде знятий з лінії до обіду,
№5 курсуватиме вул. Миру – Центральний Ринок – пр. С.Бандери- вул. Протасевича та далі звичним маршрутом,
№8 буде курсувати Газопровід – АРЗ,
№9- буде знятий з лінії на протязі усього дня.

11 травня у другій половині дня зміни на шляху проходження тролейбусних маршрутів в напрямку від Баму до Центру зазнають маршрути:

№3 та №8 будуть курсувати з вул. Морозенка через вул. Текстильну,
№7 до “Епіцентру” їздити не буде,
№10 – буде знятий з лінії до кінця дня,
№11 курсуватиме з вул. Тарнавського, на кільці повертатиме ліворуч на пр. Злуки – вул.15 Квітня – пр. С.Бандери – вул. Руська, далі по маршруту.

12 травня, в ранковий час (від Центру до Баму):

тролейбусні маршрути №3 і №8 курсуватимуть від вул. Збаразької по вул. Текстильній до АРЗ,
тролейбусний маршрут №5 буде курсувати вул. Миру – Центральний Ринок- пр. С. Бандери – вул. Протасевича та далі за маршрутом,
№9 буде знятий з лінії,
в ранковий час “пік” тролейбусні маршрути №10 та №11 курсують без змін.

12 травня в другій половині дня (від Баму до Центру):

тролейбусний маршрут №10- буде знятий з лінії,
тролейбусний маршрут №11з вул. Тарнавського на кільці повертає ліворуч на пр. Злуки – вул.15 Квітня – пр. С. Бандери – вул. Руська та далі за маршрутом.

13 травня протягом дня:

тролейбусні маршрути №3 і №8 від вул. Збаразької будуть курсувати по вул. Текстильній до АРЗ,
тролейбусний маршрут №5 курсуватиме вул. Миру – Центральний Ринок – пр. С. Бандери – вул. Протасевича та далі за маршрутом,
тролейбусні маршрути №№9,10 – на лінію не випускаються,
маршрут №11 з вул. Тарновського на кільці повертає ліворуч на пр. Злуки – вул.15 Квітня – пр. С. Бандери – вул. Руська, далі за маршрутом.

Для уникнення заторів на дорозі, з 11 до 13 травня власників приватного автотранспорту просимо здійснювати об’їзд ділянки пр-ту Злуки від розв’язки вулиць Збаразька – Текстильна до розв’язки вулиць Тарнавського – Коновальця, де проходитимуть ремонтні роботи.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності,- повідомляють у міській раді чиновники, які не користуються громадським транспортом.

Про бездумні тернопільські ремонти на прикладі Бульвару Просвіти

Збанкрутіла партія Олега Тягнибока вийшла побиратися під тернопільські церкви