Андрій Садовий у Тернополі виступав у майже порожній залі

Поділитися


Сьогодні до Тернополя завітав міський голова Львова Андрій Садовий. Це був політичний візит як лідера партії “Самопоміч”. Незважаючи на афіші на кожному слупі в файному місті, зустріч із Садовим не викликала жодного ажіотажу серед тернополян. За  хвилину до початку у залі обласного театру на пів тисячі місць було зайнято навіть не сотня крісел.

На зустріч мер Львова не спізнився. Проте, дуже мало говорив конкретики, лише завжди дякував за питання. Нової інформації із зустрічі журналіст інтернет-газети “Про все” не почерпнув.

Прикро вразили тернополяни, які прийшли “відродити СРСР особисто для себе” з допомогою лідера “Самопомочі”. Спочатку якийсь кадебіст узурпував мікрофон під сценою, потім дірвались кілька неадекватних. Склалося враження, що на такі заходити приходять якісь неврівноважені люди. Питання від молоді були явно “зрежисовані”.

Найбільш резонансним питанням було від пані Олени з вулиці Миру, яка разом із сусідами бореться проти незаконного будівництвом біля “Березолю”. Жінка розкритикувала депутатів від “Самопомочі”, які спочатку “замалювались”, а потім фактично кинули людей напризволяще. Садовий зрозумів, що його однопартійці напартачили і залишився після зустрічі особисто вникнути в суть питання. Все це можна побачити у відеотрансляції. А чи допоможе “Самопоміч” людям – ми інформуватимемо по мірі розвитку історії.

З найцікавішого із зустрічі можемо відзначити, що Садовий побоявся в голос назвати прізвище Петра Порошенка, який фактично знищив його політичну репутацію штучною сміттярчаною кризою. А ще на початку каденції Порошенка саме мер Львова вважався чи не головним конкурентом на наступних президентських виборах.

Не сподобалась постійна обтічність і не конкретність Садового. Напевно, він не хоче роздавати обіцянки, як це зробив Порошенко у 2014 році і тепер пожинає плоди брехуна, який не дотримує слова.

Таким же не конкретним був на сцені нардеп Тарас Пастух, який не відповідає тернополянам на звернення, не бере участі у міських заходах.

Загалом зустріч розчарувала. Садовий не в курсі, що його однопартійці – це примітивні джоджиківські маріонетки та ескорт-сервіс з оточення свободівського мера Сергія Надала. Про те, що депутати із “Самопомочі” в Тернопільській обласній раді разом з порошенківцями знищили школу мистецтв й говорити не має сенсу. 

“Зелені чувачки з партквитками” просто намагаються втриматись при кориті і тому ідеалізувати їх чи бодай покладати надії – це , як мінімум, наївність. Тому не дивно, що на подібні зустрічі не ходять люди із критичним мисленням щодо українських політиків.

 

Патрульні просять допомогти розшукати власника собаки

Тернопільського поета-пісняра Сергія Сірого знову вшанували у Києві: після відзнаки “Коронації-слова-2018” – перемога на “Молодій КороНації-2018”