Де провести визначний івент? – Єдине правильне рішення – PODOLYANY HALL

Поділитися
Концерт Хол Подоляни

Плануєте важливу подію, грандіозне міроприємство чи масштабний захід? Не марнуйте дорогоцінного часу на пошуки місця проведення, адже ідеальний варіант для святкування визначних подій це – концерт холл м.Тернопіль у “Подолянах”. Загальна площа складає 1300 кв м, розміри: 36 м довжини, 25 м ширини та висота 7 м. А великий просторий балкон можна використати, як ще одну незалежну робочу зону. Оскільки, концерт-хол є частиною торгово-розважального центру – пропонуємо Вашим гостям широкий вибір додаткових послуг: візьміть участь в турнірі з боулінгу; зіграйте партію в більярд у клубі “Сільвер”; повеселіться на ковзанці “Ескімос”; забудьте дітей у “Мадагаскарі” та відчуйте “Хмільне щастя”.

Подоляни хол – комфортне, багатофункціональне приміщення, що легко адаптується під заходи будь-якого формату.

Обирайте, залежно від типу урочистостей та кількості запрошених: оренда танцювального залу на 160 людей для днів народжень, ювілеїв, корпоративу ; оренда залу на 800 відвідувачів (театральної посадки) для конференції, семінару, форуму, виставок, спортивних змагань. Кожному знайдеться місце – на концерти – 2000 чоловік, весілля – 500 місць за столами.
Найвигідніші умови для Вас:
• оренда конференц залу;
• найсучасніше звукове та світлове обладнання. Можливе часткове затемнення, або виділення світлом певних локацій;
• розширені фунціональні можливості за рахунок сцени-трансформера;
• мультимедіапроектор та екран для трансляції зображень;
• фліп-чарт, радіомікрофони, трибуна;
• бездротовий надшвидкісний інтернет для телемостів та відео-конференцій;
• бенкетне, фуршетне та кава – брейк меню, складаємо індивідуальні замовлення. У нас особливий погляд на приготування їжі, на нашій кухні панує чистота та злагоджена робота дружньої команди, ми гарантуємо якість кожної нашої страви;

• послуги офіціантів, прибиральників та служби безпеки;
• допомога професійного івент-менеджера.

Концерт Хол Подоляни

Насолодіться приємною атмосферою, смачною кухнею і ефективним вирішенням будь – яких організаційних питань, стосовно технічного, звукового й інженерного забезпечення. А досвід та професійні якості наших працівників, дозволять уникнути неприємних накладок та форс-мажорів. Довіртесь професіоналам своєї справи.

 

Агрохолдинг “Мрія” знищив гектар горіхових насаджень

У заробітчанки з Теребовлянського району вкрали 1420 доларів