Футбольні пристрасті на Збаражчині: у Грицівцях бракує чоловіків, щоб скосити траву на футбольному газоні?

Поділитися

Про цікавий інцидент в чемпіонаті Збаразького району із футболу розповів у соцмережі Андрій Гінка:”Сьогодні не відбувся матч чергового туру Чемпіонату району Грицівці-В.Луб’янки. Команда господарів поля безвідповідально віднеслася до регламенту чемпіонату і не підготувала поле до гри. Трав’яний газон скоріше нагадував ділянку городу засіяну “мішанкою”, а частини поля, де нашвидкоруч були прокошені лінії, нагадували сінокіс. М’яча в окремих ділянках газону ледь було помітно, а ліній, якщо дивитися на них перпендикулярно, не було видно взагалі навіть з відстані 10-15м.
Бригада суддів на чолі з ДраганомВ.за півгодини до гри висловила думку, що в таких умовах грати не можливо (в той час практино вся команда В.Луб’янок вже розминалася, а гравців Грицівців було присутньо тільки 4-5чол). Команда В.Луб’янок наполягала, що дійсно грати на такому полі не можливо, краще вже перенести на інший день.
А бригада суддів, побачивши, що в останні хвилини команда Грицівців все ж зібралась, вирішила проводити матч (керуючись, мабуть,матеріальними чинниками, щоб непропав належний їм гонорар за матч від приймаючої команди). Суддя формально вивів господарів на поле і дав фінальний свисток (по-іншому як пародія, це не назвеш).
Такі вчинки тільки пропагують безвідповідальне ставлення команд до регламенту чемпіонату (виходить гра відбудеться за будь-яких умов і стану поля, навіть траві по коліна”,- пише Андрій Гінка.



У Тернополі обікрали ломбард

Марш випускників у Тернополі відбудеться 23 червня