Практично усі мої друзі і знайомі уже покинули Підволочиськ

Поділитися

Люблю я своє місто…і мені шкода,що вони помирає.

,,Це свято об’єднало усіх, кому дороге наше затишне містечко – його вулиці, будівлі, храми, історія, люди
Усі досягнення, якими багатий Підволочиськ, складаються з щоденної праці, знань і талантів підволочисьців, адже це єдина і велика сім’я, яка прагне створити хороші умови для свого життя та розвивати наше містечко заради майбутнього дітей і онуків та поваги до наших батьків,,-так моя адміністрація розповідає про моє місто)

Практично усі мої друзі і знайомі уже покинули Підволочиськ, а хто і Україну…але пост не про країну, а про місто. Розвивати місто-важко, зберігати місто важко…але коли абсолютно нічого не роблять…ну точніше досягнення які в цивілізованому світі навіть не показують і не розказують про них, у нас подаються як вольове рішення керівництва) Постійне вихваляння себе на всіх заходах, Якось випадало мені послухати місцевих чиновників, і здається що вони забувають, що це вони працюють на місто, а не місто на них).

Щоб розвивати місто-потрібно його любити і найкраще про місто говорить те, що практично усі ваші діти не живуть в цьому місті!!

Боже, хоч з рекламою можна дати раду? Ви ж самі ходите через центр на роботу, ви хоч розумієте що цей засраний рекламою центр, навпаки спонукає людей там смітити? Бо це як великий сарай. ,, теорія розбитих вікон,, вам в допомогу!

…влада ніяк не контактує з жителями, рівень комунікацій залишився на рівні ,,звітів,, в Будинку Культури. І ще улюблена тема.. вказувати себе усюди, я прийшов, я дав, я зробив-навчіться уже говорити ми!) дрібниця, але люди які з вами працюють оцінять, В такі моменти я безмежно вдячний, батькам і своїм вчителям в школі, що навчили мене любити місто і бути людиною. Я не хочу покидати Підволочиськ, і я не розумію чому він не може бути просто хорошим містом, чому не можуть бути зроблені речі які не потребують великих витрат….ваші каденції, будуть просто рядком в вікіпедії…рахуйте що вас і не було в історії міста.

у нас немає вулиць, у нас не будівлі а руїна, наша історія-вона залишилася на фотографії.. але так у нас є храми, і ви там часто, я надіюсь думаєте про свої гріхи, бо в пеклі ви також будете казати-Я ЦЕ ВСЕ ЗНИЩИВ!

Сергій Гіс

На Тернопільщині шахрай, який представився мольфаром, заробив на чоловікові 25 тисяч доларів

У світі залишилось лише 7 країн, громадяни яких не мають права розпоряджатися своєю землею: Україна, Північна Корея, Куба, Венесуела, Конго, Таджикистан, Білорусія