Селянин з Вимислівки скаржиться на агропромислове підприємство “Нива” Михайла Кошелі

Поділитися

Прошу, допомоги! Я живу у селі Вимислівка Козівського району Тернопільської області.

Не можливо,більше терпіти такого безчинства.

Орендатор земельних паїв: Кошеля Михайло Франкович, який орендує у селі Вимислівка земельні паї та є керівник (ПРИВАТНОГО АГРОПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА”НИВА”), яке знаходиться у селі”Золота Слобода”Козівського району.

Вже дійшов до того,що обприскує поля через день. Не можливо дихнути. В нас орендаторів у селі багато, але ще ніхто так не кропить поля!

Моя хата крайня від поля,усі дерева позпалювані, ні вікна, ні дверей у хаті не відчиниш – дихати немає чим. У моєї сестри алергія та ще й мала дитина.

Зараз краще жити у місті,ніж у селі. Немає навіть де вигнати пасти ВРХ (худоби,тварини) скоро,будемо жити як в Чорнобилі.

Немає з ким боротись у селі,бо у Кошелі М.Ф.ПАП”Нива” -як не родина, то наймити які в нього працюють. Всі проплачені,всім добре.

Ні у мене,ні у моїх батьків немає земельних паїв, тому ніхто мене не хоче слухати. Так,що нема різниці хто орендує поля.

Але так ніхто не робить,трохи треба мати совість. Головне гроші,а на людей байдуже. Прошу допомоги, поради та підтримки, куди звернутися, щоб відновити справедливість?!

Пташник Степан

PS. Поширте цей допис,буду дуже вдячний!!!

Анекдот від тернопільської поліції: поліцейський відмовився від грошей проституток

13 червня у Тернополі відбудеться віче