Студенти Тернопільських вишів змагались на драгонботах

Поділитися

Змагання на драгонботах уже не вперше проводяться на Тернопільському ставі, але вперше ці змагання проводяться в залік ІІ Відкритої Універсіади міста Тернополя управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
Переможених в змаганнях не було адже кожна із команд показала хороший результат. Відмітимо, що команди пройшли не одне тренування щоб оволодіти навичками керування драгонботами та приклали чимало сил у боротьбі із водою та суперниками. Допомагали їм під час підготовки спеціалісти ДЮСШ з водних видів спорту на чолі із Балабаном Б.П. який і став головним суддею наших змагань.
У результаті переможцями стали студенти в червоних жилетах Тернопільського національного економічного університету (представник Роман Гах), спочатку лідирувавши але поступившись на фініші срібними призерами стали чоловіки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка (представник Петро Ладика), а зелені жилети принесли команді Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (представник Ігор Казмірчук) бронзові нагороди.
Всі переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями, а команди дипломами відповідного ступеню.

Наталя Фігурська

 

Як перетворити автомат на телескоп

У ДТП на Тернопільщині загинув чоловік