Свято Морозива у Тернополі відбудеться 17 червня

Поділитися

Кожного року виробник морозива № 1 в Україні — компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») — радує малечу та дорослих багатьох українських міст неперевершеною подією — Святом Морозива. І 2018-й не стане виключенням.
Свято Морозива у Тернополі відбудеться 17 червня з 12.00 до 17.00 на Театральному майдані.
На вас чекатимуть різноманітні майстер-класи, атракціони, розваги та сюрпризи!

Важлива новина — цього року формат свята повністю змінено!
Як саме?

— Спрощено обмін!

Відтепер взяти участь в атракціоні або майстер-класі дуже просто: достатньо просто купити морозиво на заході.

1 БУДЬ-ЯКЕ МОРОЗИВО «РУДЬ» = 1 КВИТОК = 1 АТРАКЦІОН!

— Свято буде умовно розподілено на дві великі локації — розваги та майстер-класи. Їхній «арсенал» суттєво розширено: кожен зможе знайти щось цікаве для себе.

Справжня вибухова новина!
Крім сцени, працюватимуть декілька вільних від квитків і перепусток локацій із розвагами. Організатори зазначають, що тут, окрім веселощів досхочу, можна буде виграти дуже круті призи!

Напередодні Заходу ми поспілкувалися з представником організатора — керівником проекту «Свято Морозива» Тетяною Хомяк:

— «Свято Морозива» — проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено.
Цього року Свято Морозива завітає більш ніж до 15 міст України. Слідкуйте за графіком Свят на сайті https://svyato.rud.ua/. Головна мета цьогорічного заходу — 100 відсотків позитивних вражень. Чим зумовлено зміни формату? Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на Святі максимально комфортно. Найважливіше — це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я — це єдине ціле. Тому на Святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг. Спрощено механіку обміну та розширено соціальну складову проекту. Навіть якщо ти випадково потрапив на захід і хочеш взяти участь в атракціоні — достатньо покуштувати лише одне морозиво! Не хочеш морозива? Гайда на розважальні локації! Бери участь у конкурсах — гарантовано отримуй призи! До зустрічі на Святі!»

Ще більше цікавої інформації про Свято Морозива – за посиланням https://svyato.rud.ua/

На 68-му році життя зупинилося серце Валерія Мусевича

Купляв трактор через інтернет, а залишився і без техніки, і без грошей житель