111

З Чортківської місцевої прокуратури для організації досудового розслідування надійшли матеріали кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.325 Кримінального кодексу України за фактом отруєння відвідувачів одного із закладів громадського харчування, розташованого в Борщові.

Встановлено, що 25 травня в одному із закладів громадського харчування районного центру недотримання санітарних норм при приготуванні їжі призвело до отруєння десяти осіб.

Лабораторні дослідження виявили збудник сальмонели у м’ясі курки, яку споживали того дня люди у закладі та згодом звернулись до медиків із скаргами про розлади здоров’я.

Розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.