Як розважається молодь в українських селах

Поділитися

Коли у село приходить вечір,парубки та дівчата миють піськи та збираються в клюб.Хлопці надівають самі нові спортивні штани,рубашку заправляють у штани,вщягаютькрасиві туфлі і йдуть в центр села.А самі модні пацани їдуть у клюб на мациклєті чи машині.
Дівчати збираються повільніше:їм ще треба зробити макіяж,розмалювати обличчя і надухатися справжніми хранцузькими духами,які вони купили в суботу в райцентрі за пять гривень.якщо вже пізно і мамка вже спить,то можна навіть достати з шахви саму коротшу юбку,що ледве труси закриває.
У клюбі нічого хорошого немає,але йти туди нада,бо других гульок у селі немає.Якщо ти у клюб не прийдеш,то завтра у тебе спитають:”тю,а чого ти у клюб не прийшов вчора”-це тіпа попуск.
У клюб приходити раніше одинадцяти вечора не модно.з десяти тут тусуються дівчатка 12 років,якім нада до півночі прибігти додому,бо татко зранку надає лозинкою по жопі.Таких дівчат називають “сцикухами”.Інколи вони випивають пляшку самогону на трьох і валяються під клюбом.
А після одинадцяти в клюбі починаються справжні гульки.Головна гульня у клюбах-це танці.На танцях крутять буланову,сердючку і любе.дівчата танцюють в кружочку,а хлопці сидять на заборчику біля клюба.Єслі хлопець танцює,значить він пяний.
У продвинутих клюбах раз в тиждень крутять кіно.кіно крутять старе,тому шо оборудованіє ше з савєцкіх времьон осталось.у сами продвінутих клюбах єсть відік,який стоїть у маленькій кімнаті,і єсли дивляться відік,то в комнату набивається більше чим в києвське метро в час пік.
В клюбі є більярд,в який ніхто не грає,тільки міські чи самі модні мєстні. більярд стоїть три гривні,а це дуже дорого.Нормальний пацан лутше за 4 гривні купить бутилку самогона.
Якщо в когось день народження/родини/христини/зарізали свиню,то винуватець виставляється. Приносить трилітрову банку самогону, шмат сала,огірки-помідори.Пє пів клюба.У кожному снлі є пасажир,що кожен день напивається і спить на східцях клюбу.Але його всі люблять і навіть не бють.
А у продвінутих селах ще курять коноплю.Самий модний чувак-завклюб.він рішає яку музику крутити на діскатєці і коли закривається клюб.Завклюба і його дружбанів нада уважать і наливати по сто грам.
У гарних клюбах кожен вечір закінчується дракою.Якщо у своєму селі нема кому дати в пику,то хлопці беруть у колгоспі бортовий газон,трактор чи підводу,і їдуть в сусіднє село-там можна бити всіх.Якщо транспорту не знайшли ,то можна просто побити шибкіу своєму клюбі.
Після закриття клюба,модні пацани на мациклєтах і машинах розвозять самих симпатичних дівчат!кого спочатку в гречку,а потім додому.немодні пацани і дівчата роблять теж саме,тільки пішком.

Юрій Бусько

У Буцневі відбудеться проща до чудотворної ікони

Поліцейські впіймали невмілого кишенькаря із мобільним “Samsung Galaxy A5”