За вихідні водії громили огорожі в Почаєві, Дзвенячці та Бучачі

Поділитися

З відкритим переломом лівої надбрівної дуги, рваними ранами обличчя та гематомами 23 червня до лікарні потрапив житель Кременецького району. До медзакладу травмованого чоловіка доправила бригада швидкої допомоги. Ушкодження він отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що автопригода трапилася близько 23:50 на автодорозі міста Почаїв. Водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням і зіткнувся з огорожею. У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Перевіряють медики чи був тверезий винуватець дорожньо-транспортної пригоди на Бучаччині. 24 червня на автодорозі Тернопіль-Бучач-Івано-Франківськ водій автомобіля MERCEDES BENZ в’їхав у парапетну огорожу, а після цього транспорт викинуло у кювет.
Водія з травмами та відкритими переломами госпіталізували до лікарні.

Про ще одну автопригоду на лінію “102” Борщівського відділення поліції повідомив фельдшер місцевої лікарні. Медик заявив, що до них близько 22:36 за меддопомогою звернулося двоє жителів села Дзвенячка. Травми вони отримали внаслідок автопригоди.

За попередньою інформацією, один з потерпілих, керуючи автомобілем марки ВАЗ-2104, не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу моста. В результаті удару кермувальник потрапив до реанімації. Його пасажира, після надання меддопомоги, відпустили за місцем проживання. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Поліцейські впіймали невмілого кишенькаря із мобільним “Samsung Galaxy A5”

У Тернополі за день вкрали 3 велосипеди