Колишній спалив хату, вціліле майно викрав сусід

Поділитися

Пральна машина, холодильник, бойлер – вціліле після пожежі хатнє майно жителька Бережан зберігала у гаражі. Тай і це втратила, бо довірила ключі від підсобного приміщення злодійкуватому сусідові.

Два роки тому помешкання жительки райцентру спалив колишній чоловік. Поки жінка проводила ремонтні роботи, вцілілу техніку перенесла до гаража. Та якось, навідавшись туди, не знайшла ні пральної машини, ні холодильника, ні бойлера. Про крадіжку повідомила правоохоронців.

Під час з’ясування обставин крадіжки поліцейські встановили, що доступ до гаражного приміщення потеплілої мав її 41-річний сусід. Жінка дала йому ключі, сподіваючись, що той наглядатиме за приміщенням.

Та якось, розпиваючи алкоголь зі своїм знайомим – 19-річним жителем райцентру, сусід потерпілої розповів історію жінки і про те, що в гаражі вона зберігає деяку техніку. Довго не вагаючись, друзяки вирішили здати чуже майно на металобрухт.

Зловмисникам інкримінують частину 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

З помешкання 73-річного тернополянина пройдисвіти винесли півтисячі доларів та сім тисяч гривень

Раніше судимий тернополянин пограбував крамницю