Понад 1500 кандидатів претендують на 34 посади детективів НАБУ

Поділитися

1626 кандидатів з-поміж 1865 осіб, які подали свої документи, візьмуть участь у першому етапі конкурсу на посади детективів Національного антикорупційного бюро України. З 19 липня 2018 року розпочалося тестування на знання законодавчої бази, яке триватиме до кінця серпня. Після цього кандидатів, що успішно пройшли перший етап, очікуватиме тестування рівня розвитку загальних здібностей та психологічне тестування. Перелік осіб, допущених до етапів конкурсного відбору на 34 вакантні посади детективів та старших детективів НАБУ, конкурсна комісія затвердила за результатами опрацювання поданих пакетів документів на відповідність кваліфікаційним вимогам до посад. Деталі перебігу конкурсного відбору доступні за посиланням — https://nabu.gov.ua/vakansii

Це четверта хвиля відбору детективів Бюро. Документи від претендентів на посади приймалися з 7 до 31 травня 2018 року включно. Конкурс був оголошений на 4 вакансії детективів, 29 посад старших детективів та 1 посаду керівника підрозділу детективів.

Найбільше учасників конкурсу претендують на посади детектива з наданням робочого місця у м. Києві — 193 особи на одну посаду.

Нагадуємо, посада детектива НАБУ — це нова професія в правоохоронній системі України, яка поєднує обов’язки оперативного і слідчого працівника. Перших 70 детективів із 2700 кандидатів обрано 24 серпня 2015 року. У березні 2016 року за результатами другої хвилі конкурсу обрали ще 65 детективів із-поміж 1956 осіб. У червні 2017 року завершилася третя хвиля відбору, під час якої конкурсна комісія обрала 55 осіб із 2494 кандидатів. Наразі в НАБУ працюють 212 детективів.

У Тернополі Volkswagen Transporter в’їхав у тракторець прибиральників

80% українців підтримують рішення суду проти російської компанії “Газпром”