У Римі заборонили продаж і розпивання алкоголю вночі

Поділитися

Влада Риму ввели обмеження на продаж і вживання алкоголю в темний час доби. Зокрема, з 22:00 і до 7:00 на вулицях столиці Італії не можна пити спиртні напої зі скляних ємностей, а з півночі – з будь-якого посуду.

Як повідомляє італійська редакція The Local, згідно з новим законом, з 22:00 заборонено продаж спиртного в супермаркетах, а починаючи з 2:00 алкоголь перестають подавати в барах і нічних клубах, пише TRAVEL.RU

Мер Рима Вірджинія Раджі пояснила нововведення турботою про населення і туристів.

“Ми не хочемо, щоб римські літні вечори були зіпсовані подіями, пов’язаними з надмірним споживанням алкоголю”, – сказала вона.

Обмеження діятимуть більшості районів італійської столиці до кінця жовтня. За розпивання спиртного в недозволений час і недозволеному місці порушника чекає штраф в 150 євро, за продаж алкоголю – в 280 євро.

А у Тернополі ще в 2010 році партія “Свобода” обіцяла перед виборами, що продаж алкоголю, в тім числі пива у громадських місцях, в парках буде заборонено. Лише в кафе, барах і ресторанах. Натомість вже другу каденцію Сергій Надала і його прихвостні заливають Тернопіль алкоголем ледь не щотижня в парках та навіть під обласним академічним театром. Примітивний Надал і його братія вірять у “цілющу силу бруківки” на виборах…

Накачані “бики” виламали двері до квартири старенької бабусі

13 выводов 13-летней украинки за год жизни в США