У Тернополі відновили ганебну практику залучення тітушок на захист скандальних забудов

Поділитися

У Тернополі відновлюється ганебна практика залучення тітушок на скандальні забудови! Вчора активно відновилися роботи на скандальній забудові в парку Національного відродження. Близько 30 молодих хлопців спортивної статури стали захищати скандальну забудову. По інформації різних ЗМІ такий захист пересічного “захисника” коштує 700-800 грн, а організатори отримують на порядок більше. Отже, одноденний бюджет тітушок становить в межах 1000 доларів. Одні молодики кажуть, що просто гуляють парком, інші називають себе різноробочими, але усі ми прекрасно розуміємо, що вони тут роблять…

Події в парку мені нагадують часи Революції гідності в тернопільських масштабах. Залучення адмінресурсу, погрози та побиття активістів (струс мозку, порвані зв’язки, забої), залучення до боротьби з активістами поліції (безпідставні затримання), а тепер використання ганебної практики ТІТУШОК! Напевно влада забула, що таке людський гнів!

Ми повинні показати, що справжня сила за людьми! В нашій згуртованості та активності! Честь та гідність не продаються!

Закликаю усіх прийти сьогодні (17 липня) на мирну акцію протесту, яка відбудеться на місці забудови парку о 19.00 год! Разом ми сила! Разом переможемо,- повідомляє у соцмережі активіст Олег Синовець.

Тернополянка Юлія Мамчак пофотографувала тітушок і просить усіх розпізнати ганебних найманців, які захищають незаконне будівництво в парку.

У коментарях під цією статтею ви можете написати імена та прізвища тітушок, щоб тернополяни дізнались про своїх знайомих, родичів, друзів…

У тернопільській маршрутці двері закриваються з допомогою лома

Нацбанк презентував оновлені 20 гривень