У Тернополі злодії збагатилися майже на 35 тисяч гривень

Поділитися

Чотирнадцять тисяч гривень, сімсот шістдесят доларів, паспорт громадянина України, водійське посвідчення, техпаспорт на автомобіль та банківські картки – усе це втратив через власну безпечність та неуважність житель Тернополя. Гроші та документи у чоловіка витягнули з автомобіля.

Крадіжка трапилася 16 липня в період з 15:30 по 16:30. Потерпілий каже, що поїхав по передачу на вулицю Подільську. Проте його попросили зачекати. Коли тернополянин повернувся до автівки Hyundai Tucson, то помітив що заднє ліве колесо пробите.

Чоловік почав самостійно ставити запаску. Йшов дощ, заміна тривала хвилин 30, оскільки в руках чоловік ще й тримав парасолю. Сумку з власними речами поклав на переднє сидіння. Автівку під час роботи не закривав. Коли усе зробив та сів за кермо, то помітив відсутність барсетки.

Про втрату одразу повідомив в поліцію. Сума збитків – більше 34 тисяч гривень. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці розшукують зловмисника, опрацьовують відео з камер спостереження.

Щоб не стати жертвою винахідливих крадіїв, поліцейські радять завжди дотримуватися двох правил. По-перше, не залишати автомобіль незачиненим. По-друге, ніколи не залишати в салоні на видних місцях цінні речі, барсетки, а тим більше гаманці, повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області

Горе-мати так виховувала дворічне маля, що хлопчик опинився в реанімації

Слідчі Тернополя просять відгукнутися очевидців ДТП