Маріуполь запрошує на найбільший open-air східного узбережжя MRPL City Festival 2018

Поділитися

3-5 серпня 2018 р. Маріуполь відкриває двері фестивалю MRPL CITY – найбільшого open-air фестивалю східного узбережжя, який пройде за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Цього року організатори обіцяють ще більше відомих артистів і цікавих сюрпризів: хедлайнери з США, Румунії, Італії та всього СНД, як-от Crazy Town, O.Torvald, Green Gray, Dzidzio, Onuka та багато інших. Всього планується 4 сцени та більше 30 виконавців та музичних гуртів. Також в денну програму фестивалю увійдуть різні майстер-класи та групові заходи, мерч і вулична їжа, спортивні та водні розваги. Для гостей Маріуполя буде організовано наметове містечко з усіма зручностями та охороною.

На фестивалі буде організовано Європейську креативну зону, де кожен бажаючий зможе зробити на згадку селфі незвичного формату у спеціальній фотозоні «Дзеркальний селфі-калейдоскоп», а також можна буде просто відпочити під сонцезахисним наметом з яскравими м’якими пуфами та насолодитися іншими активностями.

“Ми раді підтримувати фестивалі та інші культурні події по всій Україні – від заходу до сходу, від півночі до півдня. І особливо тішить, що цей найбільший open-air східного узбережжя збирає гурти та гостей як з усієї України, так і з Європи, адже в європейській та українській культурній спадщині є багато спільного,” – коментують у Представництві ЄС в Україні, – “Приходьте, насолоджуйтеся якісною музикою, шукайте спеціальну гео-позначку “Європа починається тут” та відпочивайте у нашій Європейській креативній зоні”.
Перший фестиваль MRPL City пройшов минулого року. Тоді на трьох сценах фестивалю виступили 43 виконавця різних жанрів, напрямків і національностей, а подію відвідали 13 тисяч гостей.

Активності на фестивалі MRPL CITY FESTIVAL 2018 відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках відзначення Європейського року культурної спадщини.

Фестиваль розташується на міському пляжі “Піщанка”, вул. Велика Морська. Початок о 17:00.

84-річному дідусеві, який не міг встати на ноги, допомогли патрульні

Не дивіться телеканал “Інтер”