Неймовірний вчинок збаразького футболіста проти колишнього регіонала Богдана Яциковського підтримав увесь стадіон

Поділитися

Хамовита відповідь депутата Тернопільської облради Яциковського, який нині служить Олегу Ляшку та типу радикалам

Збаразький футболіст відмовився брати гроші з рук чиновника, що відправляв людей на антимайдан в часи Революції Гідності.
Після завершення фіналу суперкубка Збаразького району капітан футбольної команди з Нижчих Луб’янок Тарас Дячун нагадав усім як Богдан Яциковський будучи на посаді заступника голови в Збаразькій райдержадміністрації за режиму Януковича в час Революції Гідності відправляв мешканців району на антимайдан.

Тарас Дячун у соцмережі пояснив свій вчинок так:”Хочу дати розширений коментар стосовно події, яка мала місце під час нагородження на футбольному стадіоні м. Збаража в День Незалежності. Передісторія – я 15-ий сезон граю футбол за команду рідного села Нижчі Луб’янки на першість Збаразького району, а відповідно кожного року відвідую чуть не половину сіл району на виїздних матчах; федерація футболу Збаразького району організувала спортивне свято – 2 матчі – фінал Кубка району та фінал Суперкубка району. Яциковський немає жодного відношення до футболу в Збаразькому районі (він не є футболістом, членом федерації,меценатом жодної команд), а отже своєю присутністю і участю в нагородженні спортивне свято став перетворювати на політичну агітацію. В свої промові я висловив кілька тез:
1.) Яциковський колишній регіонал;
2.) Яциковський організовував людей на Антимайдан;
3.) в Яциковського на руках кров Героїв Небесної Сотні. Стосовно першого – ведіть в гуглі “яциковський колишній регіонал” і побачите фото членського квитка; Скажите, це можна підробити – мабуть. Але призначення на посаду заступника Збаразької РДА чи на посаду керівника фінансів Львівської області в час правління Януковича не підробиш. В команду Януковича чужих не брали; Стосовно другого – на рівні Збаража факт примусового вивезення на Антимайдан працівників Збаразької лікарні під тиском в.о. голови Збаразької РДА Яциковського є загальновідомим (частково це було зірвано місцевими активістами); Третє є причинно-наслідковим від першого та другого. Янукович немав би влади в Україні, якби не сотні прихвостнів, таких як Яциковський і не було б Смертей на Майдані в лютому 2014-го. Серед загиблих на Майдані 19 моїх побратимів (партійців та прихильників http://svoboda.org.ua/party/celestial_squad/), а тому у мене було не лише право, а й обов’язок сказати, те що я сказав. Прикро, що такі люди представляють Збаражчинну в обласній раді, але маємо, те що маємо. p/s/ не виключаю, що на мене почнеться тиск, медійні закиди, тощо, так як це переросло в публічну площину; p/s2/ дякую одноклубникам та вболівальникам за підтримку і перепрошую за ті прикрощі, що приносить даний конфлікт”

Чи став би Порошенко президентом якби не пообіцяв народу швидко закінчити АТО?

Серпень у Тернополі завершиться без дощів