PIANOБОЙ за 5 тисяч доларів заспіває у Тернополі на День Незалежності

Поділитися

У п’ятницю, 24 серпня, на День Незалежності України відбудеться ряд заходів у Тернополі.
О 9 годині біля катедри вже відбулося відправлення дітей бійців, ветеранів, Героїв АТО, добровольців, полонених та переселенців у Карпати в табір «Артек-Буковель».
О 10 годині. на Алеї Героїв (Микулинецьке кладовище) пройшов молебень, покладання квітів до могил Героїв АТО.
В 11 годині в Тернополі відбулося відкриття пам’ятника Симону Петлюри на однойменному бульварі (бульвар Петлюри, 2).
О 12 годині влада проведе покладання квітів до пам’ятника Незалежності . Пересічні тернополяни не приєднується до акцій збанкрутілих барн, надалів та овчаруків. Вчора, на День державного прапора, чиновники зігнали всіх підлеглих за списком, щоб продемонструвати масовість. Востаннє дрібні клерки були зігнані, як барани, ще в часи Януковича.
В 18 годині тернополяни разом з мешканцями планета Земля проведуть синхронну всесвітню молитву за Україну (виконання церковного гімну «Боже, Великий, Єдиний»).
О 18.20 відбудеться урочисте відкриття дитячого майданчика біля острова «Чайка» в парку Т. Шевченка, який заливають алкоголем усю каденцію Сергія Надала.
В 19.30  на набережній тернопільського ставу розпочнеться святковий концерт до 27-ї річниці Незалежності України. Тернопільські музичні гурти «100Хвилин», «GunzLiveBand». Гість святкової програми «PIANOБОЙ». Набережна тернопільського ставу.

Імпорт рибної продукції починає загрожувати продовольчій безпеці України

Чи став би Порошенко президентом якби не пообіцяв народу швидко закінчити АТО?