Щоб Гройсман відкрив реконструйовану вулицю Чорновола в Тернополі її мили і облаштовували у велике релігійне свято

Поділитися

Тернополяни з почуттям власної гідності та елементарним розумінням бюджетних процесів  кепкують з влади та її примітивних управлінських рішень. Чиновники намагаються подати столичним високопосадовцям, які вони успішні. Насправді ж у незалежній Україні все робить під якісь дати, приїзди столичних чиновників. Ось і в понеділок в файному місті зберуться мери всіх обласних міст України, міністри, нардепи.

Приїдуть собі, побалакають. Поїдять в ресторанах нардепа Заставного, який нібито до них не причетний і роз’їдуться освоювати бюджетні кошти за новими схемами.

Спеціально до приїзду керівника уряду Володимира Гройсмана, у п’ятницю, 21 вересня, на Другу Пречисту або як кажуть церковники офіційно – Різдво Пресвятої Богородиці, відбувався… суботник. Всі приватні підприємці, офіси і магазини яких розташовані на цій вулиці мили вікна, замітали, оновлювали фасади. Набожні тернополяни були шоковані від такого дійства. У Західній Україні дуже шанують найбільші 12 свят. Проте, бюрократів з мерії та облдержадміністрації це не спинило. Змусили усіх мити, замітати і т.п. Хоч можна було це зробити в суботу. Але ж бюрократи намітили свій “пекельний план”…

На фото журналіста Tetjana Kolesnik можна побачити шабаш, який творився в центрі Тернополя…

 

Завтра до Тернополя приїдуть найбільші злодії України

Як у Тернополі зустрічали Гройсмана, Кличка та міністрів