Анатолій Гриценко перемагає будь-якого кандидата в президенти у другому турі

Поділитися


Сьогодні до Тернополя завітав лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. Політик поспілкувався із журналістами. Як все відбувалось, можна переглянути в онлайн-трансляції інтернет-газети «Про все». Якщо ж розповісти лаконічно, то спочатку Гриценко привітав з томосом. Потім роздумував про важливість того, аби українці прийшли на вибори і закликав це зробити кожного свідомого громадянина. У короткій промові Анатолій Степанович торкнувся п’яти пунктів, які на його думку найважливіші: відродження економіки України, антикорупційні питання, екологія, де окупація Криму та Донбасу та проблем із виплатою держборгу.
Анатолій Гриценко чи не вперше озвучив, що із соціологічних опитувань не повідомляють ключову новину для українців: у другому турі він перемагає будь-якого кандидата на посаду президента. Також лідер партії «Громадянська позиція» відверто заявив, що тріумвірат Садовий, Вакарчук та Гриценко непереможний в Україні.
В економічному блоці питань Гриценко поділився законодавчими ініціативами, які після перемоги будуть впроваджені в Україні. Перш за все – усунення від влади олігархів. Перше, що зробить Гриценко на посаді Президента – законопроект про імпічмент.
В антикорупційному пакеті йшлося, що за кнопкодавство і прогули нардепи будуть втрачати мандати. Очищення влади піде згори.
У питаннях екології економіка буде не на першому місці! Тобто, будь-яке виробництво має перш за все не порушувати безпеки життя українців, а вже потім питання податків, робочих місць і т.п.

Гриценко планує впровадити європейські норми та механізми контролю в екологічному сегменті.
Коли ж настала черга журналістів, то питання були найрізноманітніші: і про наболілі тарифи, і про Балогу з Льовочкіним, і про російський газ та відсутність потреби в його закупівлях взагалі, та навіть про недавнішнє вінчання ( див. відео з 55 хвилини)
Гриценко здавався щирим і намагався відповідати фундаментально. Саме тому ми рекомендуємо прослухати його виступ з онлайн-трансляції, щоб скласти своє враження про політика і не помилитись зі своїм вибором у березні 2019 року.

Браконьєрство і корупція нищать вітчизняні водойми

На Шумщині коні смертельно травмували пенсіонерку