Фільм “Позивний “Бандерас” викликав захоплення у тернополян

Поділитися


Сьогодні у тернопільському кінотеатрі “Сінема Сіті” о 16.55 і в 21.15 можна переглянути фільм “Позивний “Бандерас”. Сюжет фільму розгортається на початку російсько-української війни 2014 року. В анотації до стрічки йдеться:”Народне прислів’я говорить “Не було би щастя, та нещастя допомогло”. Досвідчений вояка, капітан Антон Саєнко, якого в загоні всі називають просто за позивним “Бандерас”, ось уже двадцять років не був удома в рідному селі. Але почалася антитерористична операція, яка змусила не тільки Антона, а й тисячі інших українських чоловіків потрапити на цю територію. Біля цього села незабаром передбачається серія диверсій, яким Бандерас разом із іншими розвідниками повинен запобігти, щоб не загинули мирні жителі. Найгірше те, що десь серед своїх хлопців знаходиться зрадник, який може в будь-який момент встромити ніж у спину. Бандерас не може довіряти нікому в пошуках цього “Сепара”. Головне, щоб всі не перестали довіряти йому.”.

Якщо говорити лаконічно – допрем’єрний показ фільму викликав шквал позитивних емоцій у глядачів.


Фільм дійсно цікавий. Патріотичний. Проте, лише в другій половині стрічки. А доки табір українських воїнів не почали обстрілювати, сюжет розвивався мляво, актори грали непереконливо. Складалось враження, що це якась неякісна агітка хоч і на патріотичну тематику. А от після сцени обстрілу табору воїнів динаміки сюжету, гра акторів, робота оператора почали приємно вражати. Можливо тому тернополяни у кінозалі зустріли оплесками режисера та акторів фільму.

Загалом стрічка розрахована на широке коло глядачів, хоч має вікове обмеження від 16 років. Проте файна попа волентерки і така ж її ніяка цицька не надто травмують дітей, які й не такі “приколи” бачать в інтернеті та по телебаченню. На свято Покрови рекомендуємо переглянути фільм.

Ну і про політику: після “Кіборгів” це другий фільм, який необхідно демонструвати масово у всіх населених пунктах півдня і сходу України…

У Тернополі вранці сталася аварія: 32-річний водій LEXUS здійснив зіткнення з автомобілем CHEVROLET AVEO

66-річний водій MITSUBISHI PAJERO вбив 69-річного велосипедиста