В Україні в лотерею виграли мільйон гривень

Поділитися

14 жовтня 2018 року під час розіграшу 1001-го тиражу лотереї «Лото-Забава» було виграно 1 000 000 гривень. Цей виграш у категорії «три горизонталі з двома пільговими підковками» забезпечила кулька з парним числом 14, яка першою випала з великого лототрону на початку ефіру. Переможець став 306-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава» та 27-им у цьому році. Білет №0124239, який приніс гравцю перемогу, було придбано у полтавському «ЛОТО маркеті» за адресою: вул. Гожулівська, 4.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує улюбленця фортуни стати учасником елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», приїхати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Усіма перевагами членства у «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» уже скористалася ювілейний 300-ий мільйонер – Катерина Білодід та її чоловік Дмитро, які провели незабутній уїк-енд у столиці. Вони стали почесними гостями на ефірі «Лото-Забава» 14 жовтня 2018 року.

Окрім ювілейного 300-го мільйонера в неділю до студії на прямий ефір також завітала і переможниця акції «1000-а тиражів разом» та майбутня власниця новенької квартири за півмільйона гривень. Нею стала Надія Петрівна Гливук з Вінницької області, яка приїхала на зйомки 1001-го тиражу «Лото-Забава» разом з чоловіком Анатолієм Васильовичем. Як зізналася переможниця, для неї виграш квартири став здійсненням мрії, адже багато років є затятим лотерейним гравцем і ніколи не пропускає жодного тиражу «Лото-Забава».

14 жовтня 2018 року були виграні 250 000 гривень у конкурсі «Багаті та Відомі». Приз дістався Аллі Бойко з м. Нововолинськ (Волинської області), яка, незважаючи на значний лотерейний стаж, опинилася у студії «Лото-Забава» уперше. Пані Алла грала у жовтому ряді на шостому місці, саме воно й принесло їй удачу та виграш. Під час Супергри жінці вдалося збільшити виграш у п’ять разів та здобути чверть мільйона гривень. Частину призу Алла Самсонівна мріє витратити на поїздку до Святої землі – Єрусалиму.

Розіграш 1001-го тиражу також позначився виграшем головного призу постійного конкурсу «Парочка» у розмірі 300 000 гривень. Примхлива фортуна вирішила подарувати свою прихильність гравцю з смт Шишаки (Полтавська область). Перемогу у конкурсі «Парочка» приніс щасливчику білет №0084460, придбаний на точці продажу лотерейних білетів, що знаходиться на вул. Кирила Осьмака, 59-А.

Патрульні виявили нетверезого водія вантажного автомобіля

На Тернопільщині затримали браконьєрів