Фільм “Dzidzio перший раз” не такий примітивний, як “Dzidzio Контрабас”

Поділитися


5 листопада до Тернополя завітав так званий співак Dzidzio, який презентував свій фільм про перший секс”DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ”. Разом з ним були інші герої стрічки . Послухати якийсь конструктив під час прес-конференції не можливо через представників бицюриної кінокомісії. Вже тривалий час прес-конференції з режисерами, акторами і продюсерами перетворюються на якесь збочення з відлизуванням…

Щодо самої стрічки, то можна відзначити добротний сценарій. Фільм не перевантажений примітивними піснями Дзідзья. Звісно, є ляпи, зокрема сцена біля церкви, коли головний герой під кайфом, відверто провальна. так само випала зі стрічки партнерка головного героя – Анна Тихомирова (Квітка). Окрім красивої зовнішності, героїня нічого особливого не продемонструвала. Значно природніше у фільмі виглядає актриса Ольга Кіяшко, яка грала Леську. Загалом плюсів у стрічці значно більше, ніж мінусів. Це перший фільм “DZIDZIO Контрабас” можна вважати мистецьким мотлохом. Друга комедія кумира молоді має виховні моменти, тонко підмічені галицькі особливості мови та поведінки.

Напевно, Михайло Хома відчув, як змінюється його аудиторія. І якщо він продовжуватиме експлуатувати  примітивізм, то закінчить як Левко Дурко, про якого нині мало хто пам’ятає. Першим тривожним сигналом для співака Dzidzio мав би стати ніякий аукціон, коли повна зала людей спостерігала, як лише його знайомі імітувати аукціонні торги за його сорочку.

Переглянути фільм “Dzidzio перший раз” можна в тернопільському кінотеатрі “Сінема Сіті”

Протягом місяця рибній галузі завдано збитків на 21 тисячу гривень

Святослав Вакарчук про штучний інтелект