У автопригоді на Кременеччині загинув велосипедист

Поділитися

Дві дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів задокументували працівники Кременецького відділу поліції. Одна з них – зі смертельними наслідками.

Повідомлення про наїзд на велосипедиста надійшло до працівників поліції 9 листопада близько 20 години від мешканки Почаєва. Жінка повідомила, що невідомий водій смертельно травмував велосипедиста та з місця пригоди втік.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативнї групи. Неподалік від місця пригоди вони виявили автомобіль «Мерседес» з пошкодженнями характерними для ДТП, а невдовзі встановили і особу водія. 20-річний житель села Радомиль добровільно прийшов до поліції з заявою про скоєння ДТП.
За попередніми даними, водій не впорався з керуванням та, виїхавши на зустрічну смугу, збив кермувальника двоколісного транспорту. Від отриманих травм 25-річний мешканець міста помер на місці пригоди.
Як розповів власник іномарки, спочатку він у стані шоку поїхав з місця аварії, однак згодом зупинив транспорт та сам пішов до поліцейської станції міста Почаїв розповісти про скоєне. У кермувальника взято забір крові на вміст алкоголю, відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Ще одна аварія трапилася в Почаєві 10 листопада о 10 годині. На дорозі не розминулися водій скутера «Хонда» і велосипедист. Як встановили правоохоронці, 66-річна місцева мешканка керуючи двоколісником, не надала переваги в русі при виїзді з другорядної на головну дорогу та зіткнулася зі скутеристом. В результаті аварії потерпілу з тяжкими травмами голови доправили до до лікарні.

Транспортні засоби доправлено на арештамйданчик, у обох учасників дорожнього руху взято забір крові на вміст спиртного, слідчі дії тривають., повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області

У Теребовлі налаштовані критично на приїзд Тимошенко, а в Тернополі “намалюють” пропуски

Сторож утримував зловмисників до приїзду поліцейських