Ну от і перевіримо, чи достатньо зріле наше суспільство, щоб не приводити у владу клоунів

Поділитися

Актор-комік Володимир Зеленський заявив, що партія “Слуга народу”, до якої він себе відносить, іде в політику.
Про це Зеленський сказав у коментарі видання “НикВести” в Миколаєві у вівторок, 25 грудня.

На запитання, чи йде Зеленський у політику, він відповів: “Партія «Слуга народу» йде. А Володимир Зеленський — це партія «Слуга народу»”.

Зеленський зазначив, що поки не готовий назвати інших членів партії “Слуга народу”. Водночас він пояснив, що вони “займаються юридичними і фінансовими питаннями, є креативними людьми і виросли з ним”.

Коли журналіст порівняв Зеленського зі співаком Святославом Вакарчкуом, який досі відкрито не заявляв, що йтиме в політику, Зеленський сказав: “Я не сказав, що «йду або не йду». По-перше, ми з Вакарчуком дуже не схожі… У нас є партія «Слуга народу», і вона йде в політику”.

На уточнююче запитання, чи піде Зеленський у президенти, він відповів: “Це вже інше питання” – і розсміявся.

“Тут ми з ним (Вакарчуком – “Н”) схожі, тримаємо інтригу”, – додав комедіант.

При цьому в інтерв’ю виданню “Гордон” Володимир Зеленський паралельно заявив, що “серйозно думає” про своє висунення в президенти України.

“Я про це думаю, думаю… Схиляюся… Рано про це говорити… Але, думаю, можливо, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю із сім’єю”, – сказав комік.

Як відомо, “Слуга народу” – це політичний комедійний телесеріал каналу “1+1”, у якому знімається Зеленський (грає роль “народного президента”) та є одним із його авторів і продюсерів.
На каналі “1+1” уже тривалий час транслюється реклама нібито нового серіалу “Слуга народу”, яка де-факто є політичною рекламою Зеленського.

Партія “Слуга народу” офіційно зареєстрована в грудні 2017 року і має досить високі рейтинги.

Керівником політичної партії “Слуга народу” фрормлаьно є Баканов Іван Геннадійович, який є юристом творчого об’єднання “Студія “Квартал 95” із 2013 року. Одним із керівників “Кварталу 95” є Зеленський.

У самого Зеленського – другий–третій президентський рейтинг.

Його називають креатурою власника “1+1” олігарха Ігоря Коломойського. Завдання Зеленського – підіграти Юлії Тимошенко та понизити шанси Порошенка.

Президентська виборча кампанія в Україні стартує 31 грудня, повідомляє “Новинарня”.

Студентка-медик з Тернополя отримуватиме стипендію Президента України для молодих письменників

На скільки впаде рубль сьогодні?