У Борщові поліція розшукує Сергія Черлянцева, якого підозрюють у вбивстві

Поділитися

Чоловікові інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті.

Конфлікт виник 2 грудня. На лінію “102” надійшло повідомлення від мешканки Борщова. Жінка повідомила, що у її помешканні побилися чоловіки. За словами начальника Борщівського відділення поліції Андрія Свинарчука, підозрюваний впродовж кількох днів вживав спиртні напої та приймав цілодобово гостей. Другого грудня до нього прийшло ще двоє знайомих. Він, гості, а також колишня дружина та подруга сіли за стіл. В якийсь момент між учасниками застілля виник конфлікт.

Господар помешкання почав наносити тілесні ушкодження двом чоловікам. Одному з потерпілих вдалося втекти. Закрилися в сусідній кімнаті і жінки. А от ще одному гостю перепало найбільше. Підозрюваний бив його руками та ногами поки той не втратив свідомість. Один з ударів в область голови став летальним.

Після скоєного підозрюваний втік. Його оголосили в розшук. Це – Черлянцев Сергій Олегович, 1982 року народження. Він був одягнений в спортивну шапку сірого кольору, в коротку чорну балонову куртку, спортивні темні штани та кросівки.

Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваного, прохання повідомляти за номерами телефонів: (03541) 2-12-45, (068)011-44-68 або на лінію “102”. Анонімність гарантується, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Завтра у Тернополі буде відлига

Лідери трьох фракцій пропустили 50% голосувань Верховної Ради за чотири роки