У Чернігові проїзд в тролейбусах подорожчає до 3 гривень 95 копійок, а в Тернополі підняли до 7 гривень у маршрутках

Поділитися

Через сепаратиську цінову політику міського голови Тернополя Сергія Надала туристи у файному місті мають відчути себе бидлом і платити по 7 гривень за проїзд у маршрутках. А тернополяни мають кланятись в коліна посаднику за відновлення кріпацтва у XXI столітті. Адже впровадження гітлерівського аусвайса, яке назвали “карта тернополянина”, дає нібито право на трішки дешевший проїзд, зате збирає про вас усю інформацію і відправляє до… Москви. Забрати цю надалівську пласмаску з фірми-прокладки не можливо, якщо не віддати дані не лише паспорта, але й індентифікаційного коду.
А тим часом вчора у Чернігові виконком міської ради таки прийняв рішення про підвищення вартості проїзду у тролейбусах. Тож, з 15 січня квиток коштуватиме 5 гривень, для тих, хто платить готівкою. У той же час, електронним квитком розрахуватися буде дешевше – 3,95 гривень.

З 1 лютого для школярів за наявності учнівського і при розрахунку електронним квитком вартість проїзду становитиме 2 гривні. Без транспортної карти, учень платитиме повну вартість – 5 грн.

Транспортні картки коштують 20 гривень та бувають звичайні і учнівські. Їх можна купити як у кондуктора, так і у червоних кіосках «Чернігівпреса», повідомляє “Високий вал”

Моніторинг 2018: основні тенденції змін громадської думки

Юлія Тимошенко втратила половину підписників YouTube-каналі