У поїзді “Київ-Рахів” на жінку впала полиця з пасажиркою – у потерпілої роздрібнені тазові кістки і пах

Поділитися

22 грудня у поїзді “Київ-Рахів” трапилася подія, яка шокувала громадськість. Надія Полякова з Миргорода Полтавської області сіла у 10 вагон цього потяга. У неї була нижня поличка. 45 місце. Над нею лягла відпочивати жінка на 46 місце.  Через падіння верхньої полиці з пасажиркою Надія отримала важкі травми. Постраждалу прооперували у Тернополі. Про це повідомила у Фейсбуці донька потерпілої:

“22.12.2018 р. в поїзді 357К Київ-Пас. — Рахів стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною,1960 р.н., якій вночі коли вона відпочивала впала друга полка в вагоні, з жінкою яка теж відпочивала. Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ, та попередньо прооперували (роздріблені пах та таз на шматки). Скільки ще буде цих операцій поки що невідомо та як буде далі з її здоров’ям, але я зі своєю родиною дуже вдячна тому лікарю (прізвища поки що ми не знаємо) який склав її по шматкам.
Сьогодні 23.12.2018 р. ми зателефонували зі скаргами в Страхову компанію “Арсенал” та в «Укрзалізниця». Моя мама прямувала ще з 17 людьми з м. Миргорода, Полтавської обл. в Карпати на відпочинок. Ці люди всі її знайомі, оскільки вони кожен рік їздять майже цим складом. Вони зі своєї сторони також зателефонували в «Укрзалізницю» та в Страхову компанію “Арсенал”. Що буде далі з компенсацією нам невідомо. Страхова компанія “Арсенал” відповіли номер скарги присвоєно, телефонуйте в Київ в середу
Я, мій брат, сестра, тітка та всі рідні у відчаї, в голові до сих пір не вкладається як таке може трапитись. В мене багато запитань…. А якщо б це була дитина????Чому не відремонтовані вагони пускають в дію, на шлях перевозити дорослих та дітей і ще й на цьому заробляють ???? Коли останній раз відбувалася перевірка цього «старого зломка»??? Чи перевіряють безпосередньо сам начальник поїзда та провідник всі спальні полички в вагонах на придатність для відпочивання???
Люди перевіряйте заздалегідь поличку,перед тим як вкладатись спати у вагоні, краще декілька разiв, чи нічого там не бовтається, чи все гарно привінчено!!!!
Хай всіх Бог береже!!! А також я бажаю скорішого виздоровлення своїй матусі!

 Заступник директора департаменту пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан відповів на допис дівчини у коментарях. За його словами, полиця начебто була справною, а інцидент міг статись «через необережність пасажира». «Після інциденту полиця буда комісійно перевірена – вона була і залишається у справному стані. Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці (такі випадки дуже рідко, але трапляються). Встановлено, що зі свого боку поїздна бригада діяла вірно, всі документи оформила правильно», – наголосив він. Водночас, він запропонував дівчині відправити свої контактні дані для контакту з приводу ситуації. Заява посадовця викликала цілий шквал критики від українців. 

 

У Тернополі закриють “шанхай” на Театральному майдані лише після вибухів та пожежі?

Нові пригоди “рахівського поїзда” на Тернопільщині