Коломойський робить все, щоб Зеленський знищив Порошенка і підіграв Тимошенко

Поділитися

Не встигла розпочатися виборча кампанія, як Ігор Коломойський, власник каналу 1+1 почав підігрувати Юлії Тимошекно. Відколи дніпропетровський єврей поскандалив із вінницьким,  в новинах ТСН Порошенка фактично мочать. А от Юлії Тимошенко “плюси” надають трибуну для проповідування її популістичних ідей.

Шоумен Володимир Зеленський таки висунув свою кандидатуру на посаду президента України. Про це комік оголосив в ефірі телеканалу “1+1”.

“Зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці я обіцяю вам піти у президенти і одразу виконую. Я іду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком, з новим слугою народу”, – сказав Зеленський,

Що цікаво, телеканал “1+1” запустив привітання Зеленського з оголошенням про похід в президенти до Нового Року в час, коли традиційно на телеканалах транслюють привітання від президента. Привітання глави держави Петра Порошенка на каналі пустили вже після опівночі.

Словом, боротьба за президентське корито розпочалась

Чи виграє вибори Порошенко? Сумнівно. Чи виграє Юля? Це буде нічим не кращий, а може і гірший варіант для патріотичної України. Чи виграє вибори Зеленський? Ні, звичайно, але він суттєво зіграє на пониження рейтингу діючого глави держави. І це просто потрібно розуміти. Про Юлю комік Коломойського навіть не буде згадувати.

Комічно, що українцям нав’язали вальцманів, капітельманів, зеленських… Ніби у нашій державі титульна нація не має гідних кандидатів…

Наразі в медійному просторі політики-українці виглядають  неприваблимо, не переможцями… Гриценко, Садовий, Вакарчук, Дерев’янко, Кошулинський…

Приємно відзначити, що в інтернет-аудиторія залишилась байдужою до витівки мойсеєвої нації на каналі 1+1. На сайті 1+1 з мільйонною аудиторією новиною про витівку Зеленського-Коломойського зацікавилось менше тисячі читачів.

Науковці розповідають, що насправді електорат Зеленського треба ділити на три: лише кожен третій його фанат прийде на виборчу дільницю.

Питання в іншому: чи здатні українці змобілізуватися на президентських виборах і підтримати нову кандидатуру, не скомпрометовану як Тимошенко і Порошенко?

У Тернополі на Новий рік зникло світло у центрі міста

61 депутат пропустив 90% голосувань Ради у грудні