Повний звіздець: оголосили імена 16 півфіналістів «Євробачення» від України

Поділитися

б«UA: Перший» та СТБ оголосили імена півфіналістів національного відбору на «Євробачення-2019». Серед них є виконавці, які втретє братимуть участь у нацвідборі.
Про це повідомили прес-служби СТБ та «UA: Першого».

За право представити Україну боротимуться 16 виконавців: Braii, Freedom jazz, Kazka, Yuko, The Hypnotunez, Laud, Tayanna, Brunettes Shoot Blondes, Vera Kekelia, «ЦеШо», Ivan Navi, Anna Maria, Bahroma, Letay, Кira Mazur і Khayat.
Прогностик погоди Наталка Діденко з цього приводу оприлюднила цікавий пост:” Це – список національного відбору на Євробачення 2019.
Лише якої нації (не національності) – неясно.
Хіба ЦеШо – ясно)

Braii
Freedom jazz
KAZKA
YUKO
The Hypnotunez
LAUD
TAYANNA
Brunettes Shoot Blondes
VERA KEKELIA
ЦеШо
Ivan NAVI
ANNA MARIA
BAHROMA
LETAY
КiRA MAZUR
KHAYAT.

Називати групу чи виконавця англійською чи просто латинкою – звичайно, ніякої крамоли нема.
Та й взагалі, це справа їхня чи продюсерів.
Але як це показово.

У нас раніше усе кіно, як тільки знімалося, то одразу з прицілом на всесвітній шедевр. Слава Богу, позбуваємося комплексу, зрушило з місця наше кіно.
І без прицілу на всесвітню славу потроху займають українські фільми гідні місця на екранах і навіть часто при повних залах.

Після тривалого звернення на схід декому малодосвідчений мануальний терапевт різко повертає шию на захід.
Такі різкі рухи можуть зашкодити організму.
Краще все ж дивитися вперед – для справжньої перспективи, під ноги – щоб не спіткнутися і вгору – для мрій та прагнень.
Шию треба берегти, бо на ній тримається голова.
І, рухаючись слідом, далі, за медичними порівняннями, психологи кажуть, що для гармонії та успіху завжди треба триматися тут і зараз.
Це не означає, що я заперечую англійські імена чи нема чудових виконавців із латинкою у назві.
Але оця нова мода писати публічно, у ФБ чи Instagram, чи деінде, англійською мовою до своїх чи говорити між собою, чи постити фото мами і тегати Mom – також звідти ж, з діаметрально протилежного, зарізкого, повороту шиї.

Якщо виконавець стане успішним і його будуть слухати тисячі, а потім мільйони – будь-яка найскладніша чи найнезрозуміліша для іншомовних людей назва вивчиться за секунди.
Була б музика.
Тут і зараз.
А хороше “потім” обов”язково прийде, якщо бути собою”,- пише Наталка Діденко.

Музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта сказав, що на нацвідбір прийшлинові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю.

«Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не посміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі. Адже справжній артист завжди буде йти до кінця», – зазначив музичний продюсер.

22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах. Відкрито акредитацію на жеребкування півфіналістів.

9 і 16 лютого пройдуть перший і другий півфінали, 23 лютого – фінал, на якому шляхом голосування журі та голосуванням глядачів визначать представника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2019».

Відомо, що музичним продюсером залишається Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів – Сергій Притула. Виробництвом нацвідбору займається Творче об’єднання Наталії Франчук (телеканал СТБ). Суддівський склад буде оголошено найближчим часом.

До складу журі ввійшли переможниця «Євробачення-2016» Джамала, артист, композитор, член журі шоу «Х-фактор» Андрій Данилко (його сценічний образ Вєрка Сєрдючка – учасниця «Євробачення-2007») та композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов.

Нагадаємо, телеканали «UA: Перший» і СТБ продовжили договір про співпрацю з проведення національного відбору на «Євробачення» та уклали трирічний меморандум (до 2021 року включно).

СТБ не буде надавати фінансову підтримку переможцю нацвідбору на «Євробачення», як це було у попередні роки.

64-й конкурс «Євробачення» відбудеться 14, 16 і 18 травня в Тель-Авів (Ізраїль).

Високий рівень підтримки Зеленського є спробою голосування виборців проти всіх

Віта Семеренко потрапила у квіткову церемонію IV етапу Кубку світу з біатлону