Трішки аналітики вам у новорічній заяві Зеленського

Поділитися

 

ЦИТАТИ ВЕЛИКИХ. Кожен чоловік у своєму житті повинен зробити три речі: 1. Висміяти україномовних українців. 2. Вибачитися перед Кадировим. 3. Порівняти Україну з проституткою. В.Зеленський

Журналіст Костянтин Андріюк, який працював на телеканалі 1+1 поділився у соцмережі своїми роздумами про витівку каналу 1+1 з новорічним привітанням Зеленського:” Трішки моєї аналітики вам у новорічній заяві Зеленського та цього ефіру у сітці 1+1.

Хто не в курсі, о 23:55, замість новорічного привітання Президента, 1+1 запустили виступ Зеленського та його заяву про балотування в Президенти.
А Порошенка плюси поставили, одразу після о 00:00.

Коломойський, як досвідчений махінатор, нічого ж не робить просто так. Раз дав таку команду, знає, йому за це нічого не буде.
Попер війною на Порошенка, бо вже прорахував завчасно всі ризики.
А глядач, якого плюси так дбайливо виховують, 95 кварталами та іншими подібними продуктами, все одно це схаває. Схаває, і оком не змигне.
Слуга народу і все таке…
Смішно, на злобу дня, висміювання паскуд-чиновників, ми за простий народ, етс…
Маніпуляція. . .
А чого б не маніпулювати?
Якщо цей глядач, так активно ведеться на ці маніпуляції. Якщо такий великий % населення хаває це все і навіть не замислюється.
То чому б не користатися?

А з цієї історії, маю для вас кілька висновків.
Хто ще сумнівався (а в моєму фб-колі є і такі), тепер точно мають усвідомити – Зеленський ніяка не самостійна фігура, а проект Коломойського.
Коломойський хай не сподівається, що отак легко завалить Пороха. В чинного Президента є вдосталь джокерів в рукаві, яких він встигне дістати до 31 березня 2019 року.
Томос, лише перший із них.
Далі буде…

Коротше, народ!
З Новим Роком вас!
Але, пристебуйтесь міцніше!
Як каже, мій улюблений кіт з мемасика: “”Настав час ох#їтельних історій!”
Настав, схоже, з перших секунд Нового 2019 Року!

Якщо ти вважаєш, що парад до Дня Незалежності твоєї країни, напад Росії на Грузію і братня підтримка Грузії є темами для жартів, то тоді Зєлєнський точно твій президент. Але якої ти тоді країни громадянин і чи українець взагалі?

В Тернопільському районі трапилося два ДТП

На Новий рік 19 водіїв спіймали за кермом п’янимини у Тернополі