У Чехії жінки із будинку для літніх людей замовили під ялинку стриптизера

Поділитися

Новий рік ніби створено для здійснення і виконання усіх мрій і побажань.

І не тільки діток, а й дорослих. Хтось пише листи Санта-Клаусу, хтось – Йоулупуккі чи Святому Миколаю.

Клієнтки ж будинку для літніх людей у чеському містечку Орлова звернулися до благодійної організації Jeziskova vnoucata з прохання прислати їм у вигляді новорічного подарунка, так би мовити, під ялинку… стриптизера.

Одна з мешканок цього закладу, пані Єва, зізналася, що давно мріяла побачити справжній чоловічий стриптиз, тож підмовила подружок звернутись із такою незвичною, як для поважних леді, пропозицією до доброчинців.

Ті ж, у свою чергу, звернулися до Чеського радіо сумісно організувати спеціальний проект із виконання новорічно-різдвяних побажань жителів будинків для літніх людей.

До слова, минулими роками пенсіонери прохали про зустріч із популярним у колишній Чехословаччині естрадним виконавцем Карелом Готтом чи з Папою Римським, а дехто й узагалі попросив виконати стрибок із парашутом. Тож організаторам виконання новорічних побажань забаганка зі стриптизером не видалась аж занадто екстравагантною і вони втілили мрію пані Єви в життя.
Роккі (так звати «втілювача мрій»), представив незвичній аудиторії два шоу по 10 хвилин – в одному він виступив у костюмі, звісно ж, Санта-Клауса, а в другому — у формі медбрата, що цілком доречно у контексті локації.

За його словами, вистава принесла і йому задоволення, адже дарувати радість людям, тим більше жінкам, — що може бути кращим.

Немолоді жінки, більшість із яких прикуті до інвалідних крісел, посміхалися, плескали в долоні, сміялися, їхні очі сяяли молодечим блиском, повідомляє “Україна молода”

Одній із глядачок було 92 роки і вона попрохала стриптизера дозволу доторкнутися до нього, зауваживши, що ще не бачила таких кремезних чоловіків. Що тут скажеш, жінки і в дев’яносто залишаються жінками…

На Тернопільщині майже 829000 виборців можуть обирати Президента

Батьки вбитого на пішохідному переході Олега Ломачинського просять тернополян про підтримку