Як правильно обрати розмір золотої каблучки?

Поділитися

Здавалось би, що складного в виборі правильного розміру золотої каблучки? Зайти в будь-який ювелірний салон та попросити допомоги спеціалістів, або ж визначити розмір самостійно підручними способами. Проте, існує безліч нюансів, без врахування яких можна прогадати з розміром та зіпсувати собі настрій.
Якщо Ви бажаєте придбати для себе чи в якості подарунку золоті каблучки, пропонуємо завітати в інтернет-магазин золота «Алмаз-Золото» та отримати можливість придбати ексклюзивні прикраси найвищої якості за помірну ціну. Окрім достойного асортименту, Ви отримаєте професійну консультацію щодо визначення правильного розміру каблучки.

Купити золоті каблучки з Zoloto-almaz тепер ще простіше: цінні поради щодо визначення правильного розміру

Правильно підібраний розмір кільця дасть Вам можливість носити його комфортно та з задоволенням. Тому, аби купити золоту каблучку вдало, радимо скористатися наступними порадами:
• Ніколи не купуйте прикраси вранці або після занять спортом, оскільки в цей час ваші кінцівки дещо набряклі; також не рекомендовано це робити в занадто спекотну чи холодну погоду. Оптимально – вдень, при комфортній температурі повітря та спокійному стані;
• В магазині ваш розмір легко визначать консультанти з допомогою спеціального приладу. Для самостійного визначення потрібно виміряти в міліметрах окружність потрібного пальця за допомогою товстої нитки, шнурка або стрічки паперу та розділити її на 3,14. Проте, переконайтесь, що нитку легко знімати та одягати на палець, що вона не застрягає на фалангах, не занадто тісна чи вільна;
• Також можна за допомогою лінійки виміряти внутрішній діаметр кільця, що у Вас вже є. Довжина в міліметрах і буде розміром каблучки;
• Існують і так звані таблиці з реальними діаметрами прикрас. Для цього кільце потрібно покласти на те коло, що найбільш наближене по розміру до Вашої каблучки. Якщо розмір коливається між двох варіантів, обирайте більший. Проте, пам’ятайте, лінія кола з таблиці повинна бути розташована всередині кільця.

Ціни на золоті каблучки від «Золото-Алмаз» знижено: поспішіть придбати подарунок для коханої до Дня закоханих!

Золота каблучка – найкращий подарунок, про який мріє кожна дівчина. Zoloto-almaz уже подбав про те, аби наші чоловіки мали можливість придбати якісні прикраси за доступними цінами, та дарує знижку 10% на каблучки та сережки в честь Дня Святого Валентина! Тому, скоріш за покупками, адже приємні моменти найкраще закарбовуються в дорогоцінних прикрасах!

 

Батьки вбитого на пішохідному переході Олега Ломачинського просять тернополян про підтримку

Шахраї зняли з рахунку тернополянина 49 тисяч гривень