Зеленський захитався навіть від маленького вітерця розслідувань

Поділитися


Шоумен Володимир Зеленський, який на початку січня заявив про свій намір балотуватися на посаду президента України, опинився у центрі скандалу: «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший») встановили, що у нього досі існує кінобізнес на території Росії (хоча він запевняв, що закрив цей бізнес ще у 2014 році), та виявили, що одна з цих компаній, яка через кіпрську фірму належить Зеленському і його бізнес-партнерам, навіть узяла участь та успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії. Утім, суспільство обурило не лише це, але і поведінка Зеленського в момент, коли журналіст програми «Схеми»​ Максим Савчук намагався взяти у нього коментар. Пізніше артист записав відеозвернення, в якому публічно вибачився та прокоментував оприлюднені «Схемами» факти, утім так і не пояснив головних тез, які викликали найбільше невдоволення аудиторії, чим спричинив додаткову хвилю критики.









Дехто ж побачив у манері спілкування Володимира Зеленського з журналістами схожість із манерою спілкування з пресою олігарха Ігоря Коломойського, із яким його пов’язують.

«Знайдіть 10 відмінностей, – пропонує Олександр Пугач, публікуючи відео, у якому порівнює зустрічі Зеленського та Коломойського з журналістами «Схем».






Під Рогатином знайшли повстанський архів

23 лютого у Тернополі відбудеться конкурс піаністів