Золотий глобус-2019: Леді Гага начепила коштовностей на 5 мільйонів доларів

Поділитися

У ніч на 7 січня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження престижною премією «Золотий глобус» , яку щорічно вручає Голлівудська асоціація іноземної преси за кращі досягнення в кіно і телебаченні. За своєю значимістю ці нагорода поступається тільки премії «Оскар». У числі перших, хто отримав «Золотий глобус», виявилися Майкл Дуглас і Леді Гага.

32-річна співачка претендувала на премію в двох номінаціях – «Краща пісня до фільму» і «Краща драматична кіноактриса». Нагороду вона отримала за кращу пісню. А ось в більш значущій номінації поступилася  Гленн Клоуз, виконавиці головної жіночої ролі в драмі «Дружина».

До речі, багато хто вважає, що фільм «Зірка народилася», який вважався одним з фаворитів нинішньої церемонії і в якому зіграла Леді Гага, незаслужено залишили без нагород. Єдиний «Золотий глобус» дістався картині якраз за кращу пісню. У категорії «Кращий драматичний фільм» його обійшла картина «Богемська рапсодія». Рамі Малек, який виконав у ній роль Фредді Меркьюрі, переміг Бредлі Купера в номінації «Кращий драматичний кіноактор».
Зате всі навколо із захопленням дивилися на коштовності, які наділа Леді Гага. Їх виготовила знаменита ювелірна компанія Tiffany. Сережки вартістю 115 тисяч доларів, три браслети з натуральними перлами і діамантами загальною вартістю 320 тисяч доларів і, нарешті, головна прикраса – намисто Aurora з 300 діамантами! Найбільший камінь грушоподібної форми важить 20 каратів. А вартість цього аксесуара перевищує 4 мільйони доларів! В цілому ціна за все, що було вдягнуто на новоспеченої власниці «Золотого глобуса», становить понад 5 мільйонів доларів.

Росіянка написала лист в Кремль

Українцям знову доведеться обирати на виборах з-посеред меншого зла