Чесні закінчились: Гриценко призначив довіреною особою одіозного регіонала

Поділитися

Довіреною особою Анатолія Гриценка на Волині став екс-регіонал Іван Смітюх.

Його брат Григорій Смітюх довгий час був народним депутатом від Партії регіонів і куратором Волинської області. Він голосував за «диктаторські закони», а на Антимайдані закликав людей звернутися до Путіна «по допомогу». Після розвалу місцевої Партії регіонів брати Смітюхи переорієнтували свою організацію під Гриценка і тепер підтримують його на виборах.
Із середини січня справи Анатолія Гриценка значно покращилися – тепер у нього повноцінно працює виборчий штаб, кандидат у президенти почав з’являтися у прайм-таймі телеканалів ICTV та 1+1, до яких ще недавно не мав жодного доступу.

Буквально півроку тому Гриценко навіть відмовлявся спілкуватися з журналістами 1+1, мовляв, власник цього телеканалу Ігор Коломойський “вбив” рейтинг його партії у 2014 році.

Та, схоже, прикрі спогади залишилися у минулому.

Найближчим часом у своїй передвиборчій агітації Анатолій Степанович робитиме акцент на об’єднанні всіх здорових неолігархічних сил навколо себе.
Та, щоб подолати зневіру, Анатолію Степановичу замало красивих гасел чи реклами – йому критично важлива підтримка Садового.

“Наша соціологія показує, що у нас зараз 8% підтримки. У Садового лише 2%. Але якщо Садовий таки підтримає Степановича, наш рейтинг одразу зросте до 12%, тому що спрацює ефект синергії”, – ділиться з Українською правдою закритими розрахунками джерело в команді лідера “Громадянської позиції”.

Оскільки з синергією Садового все досить складно, Гриценко почав шукати альтернативну підмогу.

За даними Української правди, на цих виборах йому допомагають як мінімум двоє людей, які можуть здивувати виборців чесного кандидата.

Це бізнесмени Геннадій Корбан та Михайло Бродський.

Одразу четверо не пов’язаних між собою співрозмовників повідомили УП, що колишній заступник губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського Корбан повністю організовує кампанію Гриценка у Дніпрі та області.

“Гєна займається там усім. Він навіть рекламу по Дніпру розміщує на своїх об’єктах”, – розповідає одне з наближених до Корбана джерел. 

Громадський рух “Чесно” раніше описував дивну історію про заміщення величезного банеру партії “Укроп” на Гриценка на будинку в Дніпрі навпроти будівлі обласної ради, який пов’язують з Корбаном.

Як Садовий, так і Гриценко точно не хочуть, щоб до влади прийшла Юлія Тимошенко чи залишився Петро Порошенко.

МИХАЙЛО БРОДСЬКИЙ

Вони обоє чудово розуміють, що за таких обставин найближчі п’ять років нічого доброго їм не світить.

Андрію Івановичу не дадуть вистрибнути за межі Львова, а Анатолій Степанович назавжди залишиться “першим непрохідним”.

Хронічна недовіра Садового з одного боку та егоїзм Гриценка з іншого не дозволяють цим політикам стати в один стрій у боротьбі з серйозними супротивниками.

Незвичайна аварія сталася в Тернополі

Смачно, швидко, корисно: доставка суші від YOUNG