“Аякс” вибиває “Реал” з Ліги Чемпіонів

Поділитися

Нідерландський “Аякс” таки змусив залишити мадридський “Реал” Лігу Чемпіонів. У матчі-відповідь 1/8 фіналу “Аякс” на виїзді розгромив королівський клуб з рахунком 4:1.
Нагадаємо, що у першому матчі між цими командами в Амстердамі виграли іспанці з рахунком 2:1.

За 90 хвилин обидві команди видали велику кількість гольових моментів, яких могло вистачити на два хокейні матчі. Вже на восьмій хвилині гри у Мадриді влучний удар Хакіма Зієша виводить “Аякс” вперед – 1:0. На 19-й хвилині Давід Нерес робить рахунок 2:0 на користь гостей.

Ще в першому таймі ворота “Аякса” двічі рятувала поперечка та штанга і кілька разів воротар Андре Онана. На 62-й хвилині рахунок стає розгромним для “Реала”. Швидка контратака гостей завершилася ударом Душана Тадича в дев`ятку воріт “Реала” – 3:0.

На 70-й хвилині дещо поновив інтригу в грі удар Марко Аненсіо і рахунок стає 3:1. Але через дві хвилини удар зі штрафного Марко Шене і рахунок вже 4:1, і до чвертьфіналу турніру проходить “Аякс”.

В іншому матчі-відповідь 1/8 фіналу за вівторок, 5 березня, протистояння не вийшло. Лондонський “Тоттенгем” після 3:0 в рідних стінах переміг дортмундську “Боруссію” і на виїзді. Поєдинок завершився з мінімальною перевагою “Тоттенгема”. Єдиний м`яч в цій грі провів на 48-й хвилині Гаррі Кейн, повідомляє Українська правда

Тернопільщина у трійці аутсайдерів за кількістю отриманих коштів державних субвенцій

Як знайти сімейного лікаря, найближчу амбулаторію до роботи чи дому, дізнатися скільки декларацій підписав ваш лікар?