Apple запускає стрімінговий сервіс з оригінальним контентом

Поділитися

Компанія Apple презентувала Apple TV+, який дозволить користувачам дивитися оригінальний контент, створений спеціально для стрімінгового сервісу відомими режисерами і акторами. Сервіс буде запущений восени 2019 року в більш ніж 100 країнах світу, вартість його підписки, як і у випадку з Apple Arcade, буде оголошено пізніше.

Презентація нового продукту відбулася в понеділок, 25 березня, в Театрі імені Стіва Джобса в Купертіно (США).

Дивитися фільми і серіали в Apple TV+ можна на iPhone, iPad, Apple TV, а також комп’ютерах і ноутбуках Mac. Крім того, як повідомляють розробники, сервіс буде доступний не тільки для оригінальної продукції Apple, але і для телевізорів, що підтримують технологію Smart TV. У додатку не буде реклами.

В Apple TV+ можна буде дивитися оригінальний контент, створений на замовлення Apple. Компанія залучила до співпраці над цим проектом безліч іменитих акторів, режисерів, сценаристів і продюсерів.

Зокрема, під час самої презентації новий сервіс анонсував всесвітньо відомий режисер Стівен Спілберг, а Різ Уізерспун, Дженніфер Еністон і Стів Карелл представили комедійний серіал “Ранкове шоу”.

Крім того, з Apple буде співпрацювати ведуча популярного в США ток-шоу Опра Уїнфрі. Зараз вона працює над двома документальними фільмами: один про сексуальне гноблення жінок, інший – про людей з психічними захворюваннями.

Вареники з картоплею: між Тернополем і Донецьком

У Тернополі вже проголосувало понад 20 тисяч виборців