Гриценко лідирує в президентському рейтингу

Поділитися

Кандидат в президенти України, лідер політичної партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко може вийти в лідери в першому турі виборів у разі підтримки його кандидатури лідером партії “Самопоміч” Андрієм Садовим. Про це свідчать дані опитування Центру “Соціальний моніторинг” та Українського інституту соціальних досліджень ім. А. Яременко.

Так, в разі такого об’єднання за Гриценка готові віддати голос 15,6% опитаних, за Володимира Зеленського – 13,7%, за Юлію Тимошенко – 9%, за Петра Порошенка – 8,4%, за Юрія Бойка – 5,3% , за Олега Ляшка – 3,1%.

Також серед усіх респондентів 23% вважають, що єдиним кандидатом від демократичної опозиції повинен бути Гриценко, ще 14,5% – за Садового, 2,2% – за Романа Безсмертного, 1,9% – за Дмитра Добродомова і 0,8% – за Дмитра Гнапа.
Опитування проводилося з 16 по 23 лютого у всіх регіонах, за винятком окупованого Криму і непідконтрольних територій Донбасу. Було опитано 2047 респондентів. Похибка – 2,2%.

Нагадаємо, що раніше кандидати в президенти Анатолій Гриценко та Андрій Садовий провели передвиборчі дебати в ефірі “Радіо НВ”.

Брат обікрав рідну сестру

У Теребовлі сусід обікрав сусіда